036 848 11 21

Ellen van Langen boeken

Ellen van Langen is een Nederlandse atlete die vriend en vijand wist te verrassen door tijdens de Olympische Spelen van 1992 een gouden medaille te winnen. U kunt Ellen van Langen boeken als spreker. In haar lezingen vertelt zij vol passie over het verleggen van grenzen en het presteren onder druk. Van Langen geeft onder andere workshops en hardlooptraining voor het bedrijfsleven.

Atletiek
Ellen van Langen begon met atletiek toen haar gymleraar haar talent voor hardlopen ontdekte. Kort hierna stond zij al in de finale van de Nederlandse Kampioenschappen. In 1989 werd zij voor het eerst Nederlands Kampioene op de 800 meter en een jaar later veroverde zij de vierde plaats tijdens de Europese Kampioenschappen.

Haar grootste succes vierde zij, toen zij tijdens de Spelen in Barcelona een gouden plak op de 800 meter wist te veroveren. Het was voor het eerst sinds het goud van Fanny Blankers-Koen in 1948 dat Nederland de olympische titel veroverde op een loopnummer.

Sportmarketeer
In 1998 besloot Van Langen te stoppen met haar topsportloopbaan. In totaal wist zij tijdens haar carrière vijf maal Nederlands Kampioen te worden. Tot op de dag van vandaag heeft zij verschillende Nederlandse records in handen.

Tegenwoordig is Van Langen werkzaam als sportmarketeer. Bovendien is zij ambassadeur van de internationale humanitaire organisatie Right To Play.

 

Wilt u Ellen van Langen inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ellen van Langen boeken

Voor prijzen het inhuren van Ellen van Langen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ellen van Langen, sprekersburo Ellen van Langen, boekingen Ellen van Langen, boekingskantoor Ellen van Langen, prijs Ellen van Langen, Ellen van Langen boeken, Ellen van Langen huren, Ellen van Langen inhuren, Ellen van Langen kosten