036 848 11 21

Ellen Hoog boeken

De talentvolle hockeyster Ellen Hoog werd met het Nederlands elftal wereldkampioen en won met Oranje twee maal goud op de Olympische Spelen. U kunt Ellen Hoog boeken als spreker en dagvoorzitter. In haar lezingen vertelt zij over haar leven als topsporter, over doorzettingsvermogen en het bereiken van de top.

Oranje
Hoog begon al op zevenjarige leeftijd met hockeyen. Ongeveer tien jaar later werd zij geselecteerd voor Jong Oranje en een jaar later, in 2004, maakte zij haar debuut voor het Nederlands elftal.

Met Oranje boekte de aanvalster vele successen. Zo werd in 2005, 2009 en 2011 de Europese titel in de wacht gesleept. In 2006 werd Hoog met Oranje Wereldkampioen en tijdens de Spelen in Peking en Londen wist het Nederlands elftal twee keer olympisch goud te pakken. Inmiddels heeft Hoog al meer dan honderd interlands op haar naam staan.

Studie
Naast haar sportcarrière studeert Hoog bovendien Media en Informatie Management. Daarnaast is zij ambassadrice van de Nationale Sport Week. Tevens verzorgt zij lezingen, clinics en presentaties over haar leven als topsporter.

 

Wilt u Ellen Hoog inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ellen Hoog boeken

Voor prijzen het inhuren van Ellen Hoog kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ellen Hoog, sprekersburo Ellen Hoog, boekingen Ellen Hoog, boekingskantoor Ellen Hoog, prijs Ellen Hoog, Ellen Hoog boeken, Ellen Hoog huren, Ellen Hoog inhuren, Ellen Hoog kosten