036 848 11 21

Ellen Deckwitz boeken

Ellen Deckwitz is een jonge, veelgeprezen dichteres en auteur. Ze schreef bekroonde dichtbundels en draagt haar poëzie met passie voor in binnen- en buitenland. Bij Sprekersbureau.com kunt u Ellen Deckwitz boeken als spreker.

Studentenblad
Deckwitz groeide op in Borne en studeerde Nederlands aan de Universiteit van Gronigen. Vervolgens voltooide ze een research master literatuur- en cultuurwetenschap. Al tijdens haar studie begon Deckwitz met het publiceren van columns en illustraties in het Groningen studentenblad Nait Soez’n.

Sinds 2000 is Deckwitz actief als dichteres. Ze mocht haar werk voordragen tijdens grote gelegenheden als de Nacht van de Poëzie en op het festival Lowlands. Daarnaast verscheen zij in De Wereld Draait Door. Ook was zij met haar gedichten te bewonderen tijdens Poetry International en de Museumnacht in Amsterdam. De gedichten van Deckwitz verschijnen in verschillende litereraire tijdschriften.

Prijzen
In 2009 ontving Deckwitz voor haar werk de Meander Dichtprijs. Ook won zij het Nederlands Kampioenschap Poetry Slam en werd haar bundel De steen vreest mij in 2012 bekroond met de C. Buddingh-prijs voor beste poëziedebuut. In 2013 won zij bovendien het C.S.S. Crone Stipendium.

Tegenwoordig is Deckwitz lid van het Utrechts Dichtersgilde en maakt ze deel uit van de band Asfaltfeeën. Daarnaast schrijft zij over voetbal en is zij in de media zo nu en dan te bewonderen als voetbaldeskundige.

Wilt u Ellen Deckwitz boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ellen Deckwitz boeken

Voor prijzen het inhuren van Ellen Deckwitz kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ellen Deckwitz, sprekersburo Ellen Deckwitz, boekingen Ellen Deckwitz, boekingskantoor Ellen Deckwitz, prijs Ellen Deckwitz, Ellen Deckwitz boeken, Ellen Deckwitz huren, Ellen Deckwitz inhuren, Ellen Deckwitz kosten