036 848 11 21

Eelco Sintnicolaas boeken

Eelco Sintnicolaas is een Nederlandse atleet die bekend werd door zijn Europese titel op de tienkamp. U kunt Eelco Sintnicolaas boeken als spreker. Hij heeft het in zijn lezingen over gezond leven, focus, doelen stellen en grenzen verleggen. Daarnaast geeft hij clinics, demonstraties en workshops.

Atletiek
Sintnicolaas begon al op zevenjarige leeftijd met atletiek. Daarnaast deed hij ook aan tennis. In de loop jaren specialiseerde hij zich bij het atletiek in de meerkamp en besloot hij zich volledig op deze sport te richten. Daarnaast deed hij ook aan polsstokhoogspringen.

Vanaf 2008 begon Sintnicolaas snel naam te maken. Hij won dat jaar de Nederlandse titel op de meerkamp en werd teven Nederlands kampioen verspringen.

Europees Kampioen
In 2009 volgde het grote succes toen hij Europees kampioen tienkamp werd. Een jaar later wist hij de zilver en medaille op dit onderdeel in de wacht te slepen. In 2013 wist hij in Talinn opnieuw Europees kampioen te worden, ditmaal  op de zevenkamp.

In 2012 plaatste Sintnicolaas zich bovendien voor de Olympische Spelen in Londen, waar hij zijn persoonlijk record en tevens het Nederlands record aanscherpte.

U kunt Eelco Sintnicolaas boeken voor een workshop, een demonstratie of een lezing. Bent u geïnteresseerd in Sintnicolaas als spreker? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Eelco Sintnicolaas boeken

Voor prijzen het inhuren van Eelco Sintnicolaas kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Eelco Sintnicolaas, sprekersburo Eelco Sintnicolaas, boekingen Eelco Sintnicolaas, boekingskantoor Eelco Sintnicolaas, prijs Eelco Sintnicolaas, Eelco Sintnicolaas boeken, Eelco Sintnicolaas huren, Eelco Sintnicolaas inhuren, Eelco Sintnicolaas kosten