036 848 11 21

Edward van Cuilenborg boeken

Edward van Cuilenborg is een Nederlandse sportjournalist, televisiepresentator en tennis- en voetbalcommentator. Daarnaast heeft hij ook diverse boeken geschreven. U kunt Edward van Cuilenborg boeken als spreker, dagvoorzitter of discussieleider.

Studio Sport
Na werkzaam te zijn geweest bij diverse regionale omroepen belandde Van Cuilenborg bij de NOS, waar hij redacteur, verslaggever en regieassistent werd bij Studio Sport. Daarnaast verzorgde hij commentaar bij tennis en voetbalwedstrijden. In 2002 mocht hij bovendien de finale van het WK voetbal presenteren. Ook presenteerde hij samen met collega’s de programma NOVA en NOS Laat.

In 2002 stapte Van Cuilenborg over naar SBS6, waar hij anchorman van diverse sportprogramma’s werd. Zo ging hij de wedstrijden van het Nederlands Elftal presenteren en was hij presentator van het marathonschaatsen, darts en de Marathon van Rotterdam. Ook verzorgde hij de presentatie van uitzendingen rond de Vierdaagse van Nijmegen. In 2009 vertrok Van Cuilenborg bij SBS6 om commentator en presentator te worden voor Eurosport. Ook werd hij presentator bij Sport1.

Boeken
Daarnaast heeft Van Cuilenborg, samen met zijn vrouw Esther Scholten, enkele boeken geschreven. Zo bracht hij Achter de Baseline uit, een boek met interviews met de twaalf Beste tennissers van Nederland en hun omgeving. Daarnaast verscheen  het boek Voetbaltempels van Nederland van zijn hand en schrijft hij columns voor diverse bladen. Als ambassadeur zet hij zich bovendien in voor goede doelen als de Stichitng KiKa.

Wilt u Edward van Cuilenborg boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Edward van Cuilenborg boeken

Voor prijzen het inhuren van Edward van Cuilenborg kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Edward van Cuilenborg, sprekersburo Edward van Cuilenborg, boekingen Edward van Cuilenborg, boekingskantoor Edward van Cuilenborg, prijs Edward van Cuilenborg, Edward van Cuilenborg boeken, Edward van Cuilenborg huren, Edward van Cuilenborg inhuren, Edward van Cuilenborg kosten