036 848 11 21

Eddy Zoëy boeken

De veelzijdige Eddy Zoëy is behalve televisie- en radiomaker actief als componist, zanger, docent, producent, regisseur en tekstschrijver. Ook kunt u Eddy Zoëy bij Sprekersbureau.com inhuren als presentator.

Hogeschool voor de Kunsten
Eddy Zoëy (echte naam: Eddy Morsink) werd geboren in Almelo en groeide op in Wierden. Na de middelbare school bezocht hij de Hogeschool voor de Kunsten in Kampen, waar hij de richting grafische vormgeving volgde.

Na zijn opleiding ging hij aan de slag als freelance ontwerper bij de tijdschriften Oor, AutoVisie en de Hitkrant. Ook schreef hij nummers voor verschillende artiesten en hij bracht 1996 de CD Chasing whatever it is uit.

De televisieloopbaan van Zoëy begon vervolgens bij RTV Oost. Vervolgens belandde hij bij BNN, waar hij programma’s als BNN at work en De Liegende Hollander ging presenteren. Bij de zenders SBS6 en V8 presenteerde hij vervolgens de programma’s Zoëy zappt en Zoëy ziet sterretjes.

Take me Out
Vervolgens keerde hij terug bij BNN waar hij het programma Nu we er toch zijn ging presenteren. Ook ging hij op 3FM het radioprogramma Zoeyzo verzorgen. Als stemacteur was hij vervolgens te horen in de bioscoopfilms Ice Age 2 en Robots. Ook was hij verantwoordelijk voor de stemmenregie van de film Simpsons, the movie.  Bij RTL5 presenteerde Zoëy vervolgens de datingshow Take Me Out en The Phone. Ook was hij gastheer in het SBS-programma The Price is Right.

 

Wilt u Eddy Zoëy boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureua.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Eddy Zoëy boeken

Voor prijzen het inhuren van Eddy Zoëy kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Eddy Zoëy, sprekersburo Eddy Zoëy, boekingen Eddy Zoëy, boekingskantoor Eddy Zoëy, prijs Eddy Zoëy, Eddy Zoëy boeken, Eddy Zoëy huren, Eddy Zoëy inhuren, Eddy Zoëy kosten