036 848 11 21

Duco Bauwens boeken

Fitnessgoeroe Duco Bauwens is dagelijks te zien in het televisieprogramma Nederland in beweging!, waarmee hij jong en oud in beweging krijgt. Daarnaast volgt hij als sporttrendwatcher de laatste ontwikkelingen op het gebied van sport in binnen- en buitenland, op de voet. U kunt Duco Bauwens inhuren als spreker en dagvoorzitter. Voor wie iets energiekers wil dan lezingen, is hij bovendien beschikbaar voor work-outs.

Nederland in beweging!
Bauwens beoefende in zijn jeugd diverse zelfverdedigingssporten en volgde later een opleiding tot sportinstructeur. Hij is gespecialiseerd in fitness en aerobics en sinds 2007 presenteert hij samen met Olga Commandeur bij Omroep MAX het programma Nederland in beweging!.

Daarnaast is hij als personal coach te bewonderen in het medische programma RTL Consult, op RTL4. Daarnaast schuift hij regelmatig aan in andere programma’s als expert, coach of trendwatcher.

Verder heeft Bauwens diverse boeken geschreven over fitness. Zo publiceerde hij in 2009 Niet moeten, maar willen en in 2010 bracht hij het boek De FitFormule: fit & slank in 90 dagen uit.

Ambassadeur
Samen met zijn collega Olga Commandeur is hij bovendien ambassadeur van de overheidscampagne 30 minuten bewegen met plezier. Deze campagne is gericht op sporten en bewegen voor 55-plussers. Ook is Bauwens eigenaar van een fitness-studio in Nieuw-Vennep. Hier geeft hij persoonlijke trainingen en groepslessen. Ook is hij in 2011 een online voedingsadviesprogramma begonnen.

Wilt u Fitnessgoeroe Duco Bauwens boeken als spreker, dagvoorzitter of voor een intensieve work-out? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Duco Bauwens boeken

Voor prijzen het inhuren van Duco Bauwens kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Duco Bauwens, sprekersburo Duco Bauwens, boekingen Duco Bauwens, boekingskantoor Duco Bauwens, prijs Duco Bauwens, Duco Bauwens boeken, Duco Bauwens huren, Duco Bauwens inhuren, Duco Bauwens kosten