036 848 11 21

Dolf Jansen boeken

Cabaretier Dolf Jansen is bekend van zijn solovoorstellingen en zijn jarenlange samenwerking met Hans Lebbis. Daarnaast is Jansen columnist en presentator. Ook is hij een fanatiek marathonloper en bovendien maatschappelijk zeer betrokken. U kunt Dolf Jansen bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Lebbis & Jansen
Jansen brak door als cabaretier door samen met Hans Lebbis in 1989 het Leids Cabaret Festival te winnen. Vervolgens stond het duo jarenlang samen op de planken met diverse succesvolle shows. Daarnaast heeft Jansen de laatste jaren ook vier soloprogramma’s geschreven waarmee hij in de theaters stond. Door zijn snelle manier van praten wordt spraakwaterval Jansen ook wel ‘de snelste cabaretier van Nederland’ genoemd.

Daarnaast is Jansen actief als radio- en telvisiepresentator. Zo was hij te zien in programma’s als Vara Laat, Later wordt het leuk, Spijkers met Koppen en Jansen slaat door. Ook presenteert hij het Radio 2-programma Spijkers met Koppen en is hij op Radio 6 te horen in Afslag Thunder Road. Ook heeft hij diverse boeken, gedichten, liedjes en reisverhalen geschreven.

Cabaret op maat
Bovendien kunt u Jansen inhuren als spreker, interviewer of dagvoorzitter. Jansen gebruikt zijn scherpe tong en improvisatietalent. Ook is hij beschikbaar om een cabaretvoorstelling op maat te schrijven voor congressen of bedrijfsevenementen.

Wilt u Dolf Jansen inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Dolf Jansen boeken

Voor prijzen het inhuren van Dolf Jansen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Dolf Jansen, sprekersburo Dolf Jansen, boekingen Dolf Jansen, boekingskantoor Dolf Jansen, prijs Dolf Jansen, Dolf Jansen boeken, Dolf Jansen huren, Dolf Jansen inhuren, Dolf Jansen kosten