036 848 11 21

Dirk Zeelenberg boeken

Acteur Dirk Zeelenberg is al jarenlang te zien in het theater, op het witte doek en op de televisie. Zo vertolkte hij rollen in Zwartboek en Simon. U kunt Dirk Zeelenberg inhuren als spreker en dagvoorzitter. Door zijn jarenlange ervaring als acteur en zijn passie voor het ondernemerschap zijn de lezingen van Zeelenberg zeer gewild.

Films
Gedurende zijn carrière speelde Zeelenberg gastrollen in populaire series als Baantjer, Grijpstra & de Gier en In de Vlaamsche Pot. Daarnaast speelde hij in films als Zwartboek en Simon en bovendien was hij van 2005 tot 2008 te zien in de LOI-reclames. Ook vertolkte hij rollen in Wij Alexander, Lotte en speelde hij in All Stars.

Sinds 2012 is Zeelenberg te zien in de hitserie Divorce. De serie gaat over drie mannen die samenwonen nadat hun relaties  zijn verbroken. Met zijn rol als David Mendelbaum speelt Zeelenberg een gezellige knuffelbeer, die een relatie probeert aan te knopen met het personage van Linda de Mol.

Presentator
Behalve als acteur is Zeelenberg veel actief als spreker en presentator. Hij koppelt een zelfverzekerde houding aan de nodige humor en een charmante uitstraling en weet zo het publiek voor zich te winnen. Bovendien is hij altijd scherp en weet de luisteraars zodoende goed bij de les te houden.

Zeelenberg is vooral een interessante spreker voor het bedrijfsleven. De acteur heeft namelijk ook als ondernemer niet stilgezeten. Zo runde hij diverse clubs in Amsterdam en had hij zijn eigen evenementenbureau. Tegenwoordig is hij eigenaar van productiebedrijf Lopend Vuur Producties, dat zich richt op creatieve producties voor televisie, internet en evenementen.

Wilt u Dirk Zeelenberg boeken als dagvoorzitter of spreker? Neem dan snel contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Dirk Zeelenberg boeken

Voor prijzen het inhuren van Dirk Zeelenberg kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Dirk Zeelenberg, sprekersburo Dirk Zeelenberg, boekingen Dirk Zeelenberg, boekingskantoor Dirk Zeelenberg, prijs Dirk Zeelenberg, Dirk Zeelenberg boeken, Dirk Zeelenberg huren, Dirk Zeelenberg inhuren, Dirk Zeelenberg kosten