036 848 11 21

Dion Bartels boeken

Jurist Dion Bartels was tientallen jaren advocaat en streed fanatiek tegen vastgoedfraude. Tegenwoordig is Dion Bartels in te huren als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen heeft hij het over de advocatuur, beleggen in onroerende goed en ook over zijn eigen tekortkomingen.

Advocaat
Bartels studeerde Nederlands Recht in Utrecht en was op zijn 23e een van de jongste advocaten van Nederland en werd tevens lid van de Utrechtse gemeenteraad.

Na twee termijnen als raadslid volgde hij aan de Universiteit van Amsterdam een postdoctorale opleiding op het gebied van commercieel onroerend goed. Hij specialiseerde  zich op het gebied van onroerend goed en beleggingen.

Malafide beleggingen
Met veel gevoel voor publiciteit legde hij een groot aantal malafide beleggingen bloot. Zo onthulde hij de malversaties bij onder ander Golden Sun, Easy Life, Caribbean Comfort, Palm Invest en Partrust. Met zijn strijd tegen malafide beleggingen kwam Bartels veelvuldig in het nieuws. Ook leidden de geruchtmakende rechtszaken tot diverse publicaties en in 2010 schreef hij een spannend boek over het dubieuze beleggingsfonds Palm Invest.

Daarnaast organiseert Bartels iedere maand de zogenaamde Wilhelminatafel, een diner- en discussiebijeenkomst in het gelijknamige restaurant in Utrecht.

Tegenwoordig is Bartels vooral actief als enthousiast spreker en dagvoorzitter. Hij houdt gloedvolle betogen over de advocatuur, politiek en beleggen in onroerend goed. Ook kan hij als hartstochtelijk verzamelaar van Napoleontica boeiend vertellen over Napoleon Bonaparte. Daarnaast gaat hij ook zijn eigen falen en tekortkomingen niet uit de weg in zijn lezingen.

 

Wilt u Dion Bartels inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Dion Bartels boeken

Voor prijzen het inhuren van Dion Bartels kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Dion Bartels, sprekersburo Dion Bartels, boekingen Dion Bartels, boekingskantoor Dion Bartels, prijs Dion Bartels, Dion Bartels boeken, Dion Bartels huren, Dion Bartels inhuren, Dion Bartels kosten