036 848 11 21

Dieuwertje Blok boeken

Ieder jaar vermaakt Dieuwertje Blok jong en oud als presentatrice van het Sinterklaasjournaal. Daarnaast was zij in het verleden onder andere omroepster bij de KRO. U kunt Dieuwertje Blok inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Omroepster
Dieuwertje Blok begon haar journalistieke loopbaan als fotoredactrice, maar werd in 1980 omroepster bij de KRO. Vervolgens werkte zij voor de VARA en RTL, waar zij kunstprogramma’s, informatieve magazines en talkshows maakte.

Hierna keerde zij terug bij de KRO, waar zij onder andere het populaire Ontbijt TV ging presenteren. Ook was zij te zien in programma’s als Er is Meer Tussen Hemel en Aarde. Ook was Blok te horen op de radio. Ze presenteerde programma’s als Goal en De Nacht.

Sinterklaasjournaal
De meeste jongeren zullen Blok vooral kennen als presentatrice van het Sinterklaasjournaal, waarin zij sinds 2001 ieder jaar te zien is. Daarnaast presenteert zij ook ieder jaar de intocht van de goedheiligman.

Van 2008 tot 2011 presenteerde Blok tevens drie maal per week het radioprogramma De Ochtendshow bij Omroep West. Daarnaast is zij de vaste vervangster van Mieke van der Weij in de TROS Nieuwsshow op Radio 1.

Ook werkt Blok mee aan luisterboeken en bedrijfsvideo’s. Verder is zij een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Dieuwertje Blok boeken

Voor prijzen het inhuren van Dieuwertje Blok kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Dieuwertje Blok, sprekersburo Dieuwertje Blok, boekingen Dieuwertje Blok, boekingskantoor Dieuwertje Blok, prijs Dieuwertje Blok, Dieuwertje Blok boeken, Dieuwertje Blok huren, Dieuwertje Blok inhuren, Dieuwertje Blok kosten