036 848 11 21

Dick Swaab boeken

Dick Swaab inhuren of boeken

Wilt u een eminente spreker inhuren die werkelijk alles weet van de werking van onze hersenen? Dan kunt u geen betere keus maken dan het inhuren van emeritus hoogleraar, arts, neurobioloog en hersenonderzoeker Dick Swaab (1944). De charismatische wetenschapper weet de bezoekers van uw congres of event tot het laatste moment te boeien en te inspireren.

Spreker Swaab voedt en prikkelt ons brein

Dick Swaab is met name bekend om zijn spraakmakende boek Wij zijn ons brein. Daarin beschrijft hij onder meer dat seksuele geaardheid geen keuze is, maar een kwestie van aanleg die ligt opgeslagen in onze hersenen. Het boek van de wereldwijd gerespecteerde hersenonderzoeker heeft voor- en tegenstanders, maar de wetenschappelijke waarde ervan is onbetwist.

Swaab studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Hij promoveerde in 1970 op het thema ‘neuro-endocrine tumoren’ – hersentumoren die zeldzaam en nog nauwelijks bekend zijn. In 1992 haalde hij zijn artsenexamen. Het Nederlands Instituut voor Hersenonderzoek besloot tot het inhuren van de arts/neurobioloog als directeur.

In 1979 werd Swaab hoogleraar neurobiologie aan de Universiteit van Amsterdam. Later richtte hij de Nederlandse Hersenbank op, bedoeld om onderzoek naar hersenziekten te faciliteren. Ook als onderzoeker en auteur bleef deze spreker actief. Hij schreef onder meer Ons Creatieve Brein en Jij bent je brein: alles wat je wil weten over je hersenen.

De hoogleraar is met pensioen, maar nog zeer actief. Onder meer als spreker en dagvoorzitter. Hij groeide uit tot Bekende Nederlander, mede dankzij de belangstelling van presentator Matthijs van Nieuwkerk die deze spreker graag in zijn programma’s verwelkomt. Ook bij presentator Jeroen Pauw is Swaab vaak te gast voor serieuze hersengymnastiek.

Ook u kunt Dick Swaab inhuren voor uw event

Zijn verreikende kennis van het functioneren van onze hersenen en talent om daar begrijpelijk over te vertellen, maakt dat organisaties de hoogleraar graag inhuren en boeken als spreker/dagvoorzitter tijdens congressen, seminars en andere events. Ook u kunt deze begeesterende spreker inhuren of boeken. Geliefde thema’s, naast alles wat met onze hersenen van doen heeft: psychiatrie, bewustzijn en spiritualiteit.

Contact leggen met deze spreker/dagvoorzitter

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze spreker? Wilt u weten of deze spreker beschikbaar is als dagvoorzitter of presentator? Neem contact op met Sprekersbureau. Wij informeren u op maat over de mogelijkheden en thema’s. Uiteraard kunnen wij Dick Swaab direct voor u boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Dick Swaab boeken

Voor prijzen het inhuren van Dick Swaab kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Dick Swaab, sprekersburo Dick Swaab, boekingen Dick Swaab, boekingskantoor Dick Swaab, prijs Dick Swaab, Dick Swaab boeken, Dick Swaab huren, Dick Swaab inhuren, Dick Swaab kosten