036 848 11 21

Dennis Wilt boeken

Meteoroloog Dennis Wilt is bekend van zijn optredens als weerman op radio en televisie. U kunt Dennis Wilt inhuren als spreker en dagvoorzitter. Hij geeft lezingen over het weer, klimaatveranderingen en duurzaam ondernemen.

Televisie
Sinds 2005 presenteert Wilt het weer op televisie. Hij ging in eerste instantie aan de slag bij Talpa, maar werkt sinds 2008 voor RTL4. Daarnaast is hij te zien op regionale zenders als RTV Noord-Holland, RTV-Utrecht en TV Gelderand. Daarnaast zijn zijn weersverwachtingen ook te horen op Radio 2, SkyRadio, Radio 538 en BNR Nieuwsradio.

Voordat Wilt aan de slag ging voor radio en televisie was hij luchtvaartmeteoroloog voor de Koninklijke Luchtmacht. In deze hoedanigheid verzorgde hij de briefings voor de piloten en gaf hij lezingen over de weersverschijnselen.

Klimaatveranderingen
Naast zijn werkzaamheden als weerman treedt Wilt daarnaast regelmatig op als spreker of dagvoorzitter. Zo geeft hij lezingen over de effecten van het veranderende klimaat op het bedrijfsleven en de kansen en bedreigingen die daarmee gepaard gaan. Als spreker legt hij op een enthousiaste en toegankelijke manier de ingewikkelde natuurkundige en meteorologische begrippen uit.

Wilt u Dennis Wilt inhuren als spreker? Neem voor meer informatie of boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Dennis Wilt boeken

Voor prijzen het inhuren van Dennis Wilt kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Dennis Wilt, sprekersburo Dennis Wilt, boekingen Dennis Wilt, boekingskantoor Dennis Wilt, prijs Dennis Wilt, Dennis Wilt boeken, Dennis Wilt huren, Dennis Wilt inhuren, Dennis Wilt kosten