036 848 11 21

Dennis Weening boeken

Televisiemaker Dennis Weening is bekend als presentator van MTV. Daarnaast heeft hij zijn eigen productiehuis en was hij te zien in Wie is de Mol?. U kunt Dennis Weening boeken als spreker of dagvoorzitter.

Reclameafdeling
Weening begon zijn carrière op de reclameafdeling van RTV West. Door zijn opvallende gedrag en open houding vroeg de zender hem echter al snel om voor de schermen te gaan werken. Weening presenteerde onder andere het jongerenprogramma Westpop.

In 2002 ging hij vervolgens aan de slag voor Veronica en een jaar later richtte hij zijn eigen productiebedrijf Stennis Producties op. Vanuit deze onderneming produceerde hij programma’s voor onder andere TV West. Zo maakte Weening het programma Speel jij op Parkpop? waarbij bands konden strijden om een plek op het podium van dit populaire festival. Daarnaast was Weening ook actief als presentator op festivals.

Bij het grote publiek brak Weening door toen hij ging werken voor muziekzender MTV. Hij interviewde grote sterren als Shakira, Coldplay en Iggy Pop en presenteerde vervolgens een jaar lang het 3FM-programma 3 voor 12. Verder was hij zelf actief als muzikant in de band Spider Rico.

Presentator
De afgelopen jaren presenteerde Weening programma’s als The Pain Game, Killer Karaoke, Expeditie Robinson, Wipeout en So You Think You Can Dance. Ook bleek hij de mol te zijn in het programma Wie is de Mol? en was hij te zien in de serie Wie is de reisleider?.

Bovendien is hij een graag geziene gast tijdens congressen, lezingen en seminars. Wilt u Dennis Weening inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Dennis Weening boeken

Voor prijzen het inhuren van Dennis Weening kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Dennis Weening, sprekersburo Dennis Weening, boekingen Dennis Weening, boekingskantoor Dennis Weening, prijs Dennis Weening, Dennis Weening boeken, Dennis Weening huren, Dennis Weening inhuren, Dennis Weening kosten