036 848 11 21

Dennis van der Geest boeken

Judoka Dennis van der Geest wist tien keer achter elkaar Nederlands kampioen te worden, werd twee keer Europees kampioen en won de wereldtitel. U kunt Dennis van der Geest boeken als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen, die vol zitten met anekdotes uit zijn judocarrière, vertelt hij onder andere over slim winnen van sterkere tegenstanders, toewerken naar piekmomenten en het overwinnen van tegenslagen.

Judoka
Van der Geest wist op de judomat vele prijzen binnen te slepen. Zo won hij een ontketende Van der Geest de Europese titel met het landenteam. In die wedstrijd wist Van der Geest al zijn partijen met ippon te winnen en zo kostbare punten voor het Nederlandse collectief te veroveren.

Een ander hoogtepunt in zijn carrière was de wereldtitel die hij in 2005 veroverde in Cairo. In de finale leek alles te kloppen en de onverzettelijke Van der Geest won de titel. Verder won hij nog brons op de Olympische Spelen van Athene en een tweede Europese titel. Ook sprokkelde hij tal van bronzen en zilveren medailles bij elkaar op diverse EK’s en WK’s.

Al tijdens zijn carrière viel Van der Geest door zijn ongedwongen karakter op bij het publiek en zodoende groeide hij uit tot een graag geziene televisiepersoonlijkheid. Zo was hij te zien in programma’s als Ranking the Stars en Op zoek naar God. Ook deed hij verslag van de Dakar Rally en was hij te zien als tafelgast in sportprogramma’s op RTL4.

Ondernemer
Daarnaast is Van der Geest ook ondernemer. Mede daardoor zijn zijn lezingen zo interessant voor het bedrijfsleven. Van der Geest beleeft het ondernemerschap namelijk op vergelijkbare wijze als zijn leven als topsporter.

Als spreker vertelt hij onder andere over judoprincipes als tegen de weerstand ingaan en met de weerstand meeveren. Desgewenst kunnen zijn lezingen worden afgewisseld met een dj-set, Van der Geest is namelijk ook nog eens veelgevraagde dj.

Wilt u Dennis van der Geest boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Dennis van der Geest boeken

Voor prijzen het inhuren van Dennis van der Geest kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Dennis van der Geest, sprekersburo Dennis van der Geest, boekingen Dennis van der Geest, boekingskantoor Dennis van der Geest, prijs Dennis van der Geest, Dennis van der Geest boeken, Dennis van der Geest huren, Dennis van der Geest inhuren, Dennis van der Geest kosten