036 848 11 21

Dennis Storm boeken

Dennis Storm is bekend als presentator van populaire BNN-programma’s als Proefkonijnen, Spuiten en Slikken, 3 op reis en Try before you die. Ook schrijft hij boeken en columns. U kunt Dennis Storm inhuren als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen vertelt hij over carrièremaker, generatiekloven en innovatie

Pizzabezorger
Op zijn zeventiende stuurde Storm een programma-idee naar TMF en werd direct aangenomen bij de muziekzender. Daarmee kwam een einde aan zijn bestaan als pizzabezorger. Na een half jaar stapte hij vervolgens over naar BNN.

Bij de jongerenomroep presenteerde hij in de loop der jaren vele programma’s waarvoor hij de hele wereld over reisde. Zo was hij te zien in Spuiten en Slikken, Try before you die, Loverboys, 3 op reis en Dennis vs. Valerio. Met zijn maatje Valerio presenteert hij bovendien het programma Proefkonijnen.

Lezingen
Daarnaast geeft Storm veelvuldig lezingen. Deze hebben de thema’s ‘gezond verstand’ (waarin hij spreekt over innovatie, carrière en generatiekloof) of social media (waarin hij het heeft over privacy, creativiteit en wederom de generatiekloof). Ook vertelt hij over zijn reizen en over zijn helden.

Daarnaast is Storm samen met zijn collega Valerio Zeno te boeken als DJ. Het tweetal draait twee uur lang house, hiphop en r&b en is geliefd op bedrijfsfeesten en in discotheken.

Wilt u Dennis Storm boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Dennis Storm boeken

Voor prijzen het inhuren van Dennis Storm kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Dennis Storm, sprekersburo Dennis Storm, boekingen Dennis Storm, boekingskantoor Dennis Storm, prijs Dennis Storm, Dennis Storm boeken, Dennis Storm huren, Dennis Storm inhuren, Dennis Storm kosten