036 848 11 21

Deborah Gravenstijn boeken

Deborah Gravenstijn is een voormalig judoka en kapitein bij de Koninklijke Luchtmacht die zilver en brons wist te winnen op de Olympische Spelen. U kunt Deborah Gravenstijn inhuren als spreker. Tijdens haar lezingen vertelt zij haar publiek over tegenslagen, doorzettingsvermogen, grenzen verleggen en onder druk presteren.

Europese titel
De talentvolle Gravenstijn brak internationaal door toen zij in 1992 de Europese titel bij de junioren in de gewichtsklasse tot 61 kilogram wist te winnen. In de jaren daarna won zij vele prijzen.

Zo werd zij in 1998, 1999 en 2000 driemaal op rij Europees Kampioen in de klasse tot 57 kilogram. In 2001 volgden zilveren medailles tijdens het EK en WK in de klasse tot 52 kilo. In 2004 volgde opnieuw een groot succes toen zij een bronzen medaille wist te veroveren op de Olympische Spelen in Athene.

Zilver
Na zware blessures keerde maakte Gravenstijn vervolgens een ijzersterke rentree en wist zij tijdens de Spelen van Peking zilver te veroveren in de klasse onder 57 kilogram.  Een jaar later nam zij afscheid van de judosport. Tegenwoordig is zij fysiotherapeut bij de Koninklijke Luchtmacht.

In 2014 verscheen zij bovendien op televisie in het programma Ik ben een ster, haal me hier uit!.

Wilt u Deborah Gravenstijn boeken als spreker? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Deborah Gravenstijn boeken

Voor prijzen het inhuren van Deborah Gravenstijn kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Deborah Gravenstijn, sprekersburo Deborah Gravenstijn, boekingen Deborah Gravenstijn, boekingskantoor Deborah Gravenstijn, prijs Deborah Gravenstijn, Deborah Gravenstijn boeken, Deborah Gravenstijn huren, Deborah Gravenstijn inhuren, Deborah Gravenstijn kosten