036 848 11 21

Danny Mekić boeken

Ondernemer, investeerder, jurist en opiniemaker Danny Mekić verschijnt regelmatig op televisie om als expert zijn mening te geven over jong ondernemerschap, onderwijs, jongerenparticipatie, technologie, media en communicatie. Ook kunt u hem inhuren als spreker of dagvoorzitter voor een lezing over deze onderwerpen.

Eigen bedrijf
Mekić startte al op zijn vijftiende zijn eerste bedrijf en vervolgens besloot hij de middelbare school niet af te maken om zich volledig te richten op het ondernemerschap. Desondanks werd hij enkele jaren daarna toegelaten tot een studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam.

In een mum van tijd groeide Mekić uit tot werkgroep- en gastdocent. Dit alles bleef niet onopgemerkt. Het weekblad Elsevier schaarde hem onder de ‘Vijftig grootste Nederlandse talenten’ en het magazine Sprout riep hem uit tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland.

Social media
Mekić is een expert op het gebied van social media en weet precies hoe hij deze effectief in kan zetten. Hij noemt zichzelf dan ook een ‘social media-architect’. Daarnaast treedt hij op als mediator bij zakelijke conflicten, arbeidsgeschillen en onderhandelingen. Als gastdocent is Mekic verantwoordelijk voor gebieden als technologie, media communicatie, ondernemerschap en onderwijs.

Bovendien verscheen onlangs zijn eerste boek.  In Ondernemer in een week geeft hij tips aan jonge, startende ondernemers.

Daarnaast treedt hij regelmatig op als spreker. Vooral op lezingen voor young professionals is hij een graag geziene gast. Toch kunnen iedereen uit het bedrijfsleven iets opsteken van de kennis van Mekić.

Wilt u Danny Mekić inhuren als spreker? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Danny Mekić boeken

Voor prijzen het inhuren van Danny Mekić kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Danny Mekić, sprekersburo Danny Mekić, boekingen Danny Mekić, boekingskantoor Danny Mekić, prijs Danny Mekić, Danny Mekić boeken, Danny Mekić huren, Danny Mekić inhuren, Danny Mekić kosten