036 848 11 21

Danny Jansen boeken

Danny Jansen inhuren of boeken

Een goede kok op televisie of in het echt aan het werk zien; daartussen zit een wereld van verschil. Dat geldt zeker als het een workshop of lezing van Danny Jansen betreft, de bekende televisiekok die mensen zo goed kennen van zijn programma’s op zender 24Kitchen. Talloze organisaties willen hem daarom inhuren als spreker of presentator tijdens evenementen.

Loopbaan van televisiekok Danny Jansen

Dat Danny Jansen in de keuken wil werken, wordt hem tijdens zijn middelbare schooltijd al duidelijk. Een keuze voor de Koksschool komt voor zijn omgeving dan ook niet als een verrassing. Hij combineert zijn opleiding met veel praktijkervaring in de horeca en krijgt in de tussentijd steeds meer belangstelling voor patisserie.

In 2001 zet hij zijn eerste stappen in de televisiewereld, als hij de kans krijgt om voor televisieprogramma Life & Cooking te gaan werken. Weliswaar nog niet in een rol op de voorgrond, maar het smaakt absoluut naar meer. Ook voor andere culinaire media verricht hij werkzaamheden, waaronder de hoog aangeschreven magazine Pâtisserie & Desserts en Culinaire Saisonnier.

Danny Jansen inhuren als presentator

In 2011 neemt zijn loopbaan een vlucht, als hij aan de slag gaat als presentator bij de bekende zender 24Kitchen. Grenzeloos Koken Azië, Hollandse Bakkers, Zoals alleen Oma dat kan en De Makkelijke Maaltijd; het zijn allemaal programma’s die hij als begaafd kok en spreker naar grote hoogten stuwt. Sindsdien willen vele bedrijven hem inhuren of boeken voor culinaire evenementen.

Het inhuren van Danny Jansen als spreker staat garant voor een lezing die geen moment verveelt. De ervaren kok deelt op bevlogen wijze zijn ruime kennis en ervaring en biedt toehoorders een unieke blik achter de schermen van een topkeuken. Ook een rol als presentator van een culinaire bijeenkomst of als trainer tijdens een workshop vervult hij met verve.

Niet alleen deelt de televisiekok zijn kennis via televisie en lezingen, maar ook schreef hij diverse boeken voor de culinair georiënteerde lezer. Zoals alleen Oma dat kan, Vlees noch vis en Frisse start, Danny’s Azië zijn voorbeelden van een aantal titels waaraan hij bijdraagt. Net zoals zijn optredens als spreker of presentator, ademen de boeken gezelligheid en een voorliefde voor natuurlijke ingrediënten.

Contact leggen met spreker Danny Jansen

Heeft u belangstelling voor het inhuren van Danny Jansen voor uw workshop, bedrijfsbijeenkomst of andere evenement? Sprekersbureau informeert u graag over de vele rollen die deze presentator tijdens uw event kan vervullen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Danny Jansen boeken

Voor prijzen het inhuren van Danny Jansen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Danny Jansen, sprekersburo Danny Jansen, boekingen Danny Jansen, boekingskantoor Danny Jansen, prijs Danny Jansen, Danny Jansen boeken, Danny Jansen huren, Danny Jansen inhuren, Danny Jansen kosten