036 848 11 21

Danny Ghosen boeken

Danny Ghosen inhuren of boeken

Spraakmakende televisie creëren is allesbehalve eenvoudig. Iemand die deze kunst als geen ander beheerst, is de bekende verslaggever Danny Ghosen. De veelzijdige journalist schroomt bepaald geen vragen en is hierdoor bij uitstek geschikt als spreker, debatleider of dagvoorzitter voor een evenement waar de nadruk op de inhoud ligt.

Danny Ghosen inhuren als spreker voor lezing

Dat Danny Ghosen affiniteit met journalistiek heeft, blijkt al op jeugdige leeftijd uit zijn studiekeuze voor de Utrechtse School voor Journalistiek. Na het behalen van zijn diploma maakt hij de stap naar Multiculturele Televisie Nederland, waar hij zowel als redacteur en als verslaggever opvalt door het maken van sterke reportages.

PowNed herkent het talent van de jonge televisiemaker en weet hem te verleiden tot een overstap. Als presentator en verslaggever van PowNews onderscheidt hij zich doordat hij met zijn items misstanden, onrecht en criminaliteit aan de kaak stelt. De bevlogen journalist boekt succes na succes en haalt met zijn scoops regelmatig het nieuws.

Mensen die zijn programma’s kijken, zien direct dat hij een deskundig presentator is die een natuurlijke gave bezit als spreker. Wat echter minder mensen weten, is dat Danny Ghosen zijn reportages in veel gevallen ook zelf verzint, filmt en monteert. Steeds vaker willen bedrijven hem daarom boeken als spreker om alles te vertellen over zijn werkzaamheden als presentator.

Journalist Danny Ghosen boeken als interviewer of debatleider

In 2016 gaat de verslaggever televisieprogramma’s maken voor de NTR, waarbij met name het veelgeprezen Danny in Arabistan in korte tijd veel bekendheid verwerft. Op natuurlijke wijze interviewt hij jonge inwoners van verschillende Arabische landen en laat hij zien wat hen inspireert en motiveert.

Zijn brede journalistieke achtergrond maakt hem niet alleen de ideale spreker, maar ook de ideale interviewer en discussieleider tijdens congressen of seminars. Hij zorgt er op deskundige wijze voor dat elke spreker aan het woord komt en vervult de dubbelrol van presentator en debatleider met verve. Danny Ghosen inhuren voor een evenement is dan ook een garantie voor succes.

Contact leggen met presentator Danny Ghosen

Wilt u meer weten over het boeken van Danny Ghosen of wilt u deze gelouterde journalist direct inhuren als dagvoorzitter, discussieleider of spreker voor uw congres? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Danny Ghosen boeken

Voor prijzen het inhuren van Danny Ghosen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Danny Ghosen, sprekersburo Danny Ghosen, boekingen Danny Ghosen, boekingskantoor Danny Ghosen, prijs Danny Ghosen, Danny Ghosen boeken, Danny Ghosen huren, Danny Ghosen inhuren, Danny Ghosen kosten