036 848 11 21

Danny Blind boeken

Voormalig profvoetballer Danny Blind was jarenlang aanvoerder van Ajax, speelde in het Nederlands Elftal, was trainer en technisch directeur van Ajax en is de beoogde opvolger van Guus Hiddink als bondscoach. Daarnaast kunt u Danny Blind inhuren als spreker. Als geboren leider kan hij in zijn lezingen als geen ander vertellen over onderwerpen als teamgeest en doelen stellen.

Ajax
Blind begon zijn carrière in 1979 als rechterverdediger bij de Rotterdamse club Sparta. Hij speelde zeven jaar op ‘Het Kasteel’ en werd in 1986 door Johan Cruijff gevraagd voor Ajax te komen spelen. Met deze club maakte hij grote succes mee. Blind werd vijf keer landskampioen, vier keer won hij de beker en in 1995 won hij met Ajax de Champions League en de Wereldbeker voor clubteams. In de wedstrijd om de Wereldbeker schoot Blind tegen het Braziliaanse Gremio als aanvoerder de beslissende penalty binnen. Verder kwam Blind 42 keer uit voor het Nederlands Elftal. In 1999 beëindigde hij zijn spelerscarrière

Hij keerde echter terug bij Ajax als trainer van de A1 en in 2003 werd hij ook hoofd jeugdopleidingen. Twee jaar later werd hij aangesteld als hoofdtrainer van Ajax. Onder zijn leiding wist de club de beker te winnen, maar desondanks wilde de club niet met hem verder als trainer.

Blind werd hierop technisch directeur van zijn oude club Sparta. In 2008 keerde hij echter weer terug bij Ajax waar hij technisch manager werd. De jaren daarop fungeerde hij als assistent van trainers Dick Jol en Frank de Boer en in 2011 was hij wederom technisch manager.

Bondscoach
In 2012 werd Blind daarop assistent van bondscoach Louis van Gaal. Deze functie bekleedt hij op dit moment onder Guus Hiddink en het is de bedoeling dat Blind in 2016 het stokje overneemt van Hiddink en bondscoach wordt.

Wilt u Danny Blind boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Danny Blind boeken

Voor prijzen het inhuren van Danny Blind kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Danny Blind, sprekersburo Danny Blind, boekingen Danny Blind, boekingskantoor Danny Blind, prijs Danny Blind, Danny Blind boeken, Danny Blind huren, Danny Blind inhuren, Danny Blind kosten