036 848 11 21

Daniël van Veen boeken

Daniël van Veen is een cabaretier en pianist die elk soort bijeenkomst kan opluisteren met een interactieve cabaretvoorstelling op maat. Daarbij schroomt hij het niet om veranderingen en problemen binnen een bedrijf te verwerken in zijn voorstelling.

Cabaret
Daniël van Veen is samen met Dorien Haan directeur van de stichting Theater in Huis. Deze organisatie verzorgt jaarlijks diverse terugkerende theaterfestivals in Amsterdam. Verder is Van Veen een van de oprichters van de cabaretclub BIES, waarbij gevestigde namen en jonge talenten met nieuwe materiaal optreden in Theater Bellevue. Als muzikaal begeleider van het cabaretduo Dames voor na vieren stond hij tevens in tal van grote theaters.

Daarnaast wordt Van Veen regelmatig gevraagd voor interactieve, op maat geschreven voorstellingen. Met zijn shows, die vijfenveertig minuten duren, weet hij bijeenkomsten, seminars en andere bedrijfsevenementen op te luisteren.

Op maat
In zijn voorstellingen verwerkt hij op het bedrijf toegesneden scènes en hij zorgt voor een passende tegenspeler. Daarnaast daagt hij het publiek uit om te reageren. Ook schrijft Van Veen nummers die op het thema van de bijeenkomst zijn gebaseerd.

Zodoende is een voorstelling van Daniël van Veen een ideale afsluiting voor een congres of symposium.

Wilt u Daniël van Veen boeken voor uw evenement? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Daniël van Veen boeken

Voor prijzen het inhuren van Daniël van Veen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Daniël van Veen, sprekersburo Daniël van Veen, boekingen Daniël van Veen, boekingskantoor Daniël van Veen, prijs Daniël van Veen, Daniël van Veen boeken, Daniël van Veen huren, Daniël van Veen inhuren, Daniël van Veen kosten