036 848 11 21

Danie Bles boeken

Danie Bles is een styliste die tal van bekende Nederlandse vrouwen tot haar klantenkring mag rekenen. Daarnaast is zij een bekroond modeonderneemster en heeft zij haar eigen merk en tijdschrift. U kunt Danie Bles inhuren als spreker en dagvoorzitter? In haar lezingen kan zij het hebben over mode en styling, maar ook over het ondernemerschap.

Styliste
Bles was al van jongs af aan geïnteresseerd in het modevak en groeide al snel uit tot een veelgevraagd styliste. In het begin van haar carrière werkte zij onder andere bij het populaire magazine Jackie.

Nadat zij het tijdschrift had verlaten, lanceerde zij haar eigen merk ByDanie en stortte zich zodoende op het ondernemerschap. Met haar nieuwe merk riep zij een succesvolle reeks Mix ’n Match Shows in het leven. In deze shows liet zij het publiek kennis maken met ultieme stylingcreaties.

Inmiddels vormen haar magazine, Styleguide ByDanie, dat twee keer per jaar verschijnt en haar website een begrip in de Nederlandse modewereld. Ze verzorgt daarnaast onder andere de pr bij de lancering van A-merken en bij beroemde award shows. In 2013 bracht Bles bovendien haar eigen accessoire- en kledingcollectie op de markt. Door haar zakentalent werd Bles in 2012 uitgeroepen tot Sky Radio Powervrouw van het jaar in de categorie Zakenvrouwen.

Columns
Ook schrijft Bles columns in bladen als Grazia en Kek Mama. Daarnaast is Bles veel actief als spreker en dagvoorzitter. Ze geeft stylingadviezen en is tevens beschikbaar als personal shopper.

Wilt u Danie Bles boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Danie Bles boeken

Voor prijzen het inhuren van Danie Bles kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Danie Bles, sprekersburo Danie Bles, boekingen Danie Bles, boekingskantoor Danie Bles, prijs Danie Bles, Danie Bles boeken, Danie Bles huren, Danie Bles inhuren, Danie Bles kosten