036 848 11 21

Daan Quakernaat boeken

Daan Quakernaat inhuren of boeken

Met gemiddeld 50 tot 100 optredens per jaar, voor kleine en grote gerenommeerde organisaties, mag Daan Quakernaat zich een zeer ervaren spreker en dagvoorzitter noemen. Hij begon zijn sprekerscarrière in 1998 en combineert deze met zijn loopbaan als auteur. Zijn eerste succesvolle boek, De Sekte uit Leusden, verscheen in 2015. Meer inspirerende verhalen volgden.

Brainstormen met spreker Daan Quakernaat

De Sekte uit Leusden is gebaseerd op een paar jaar van diepgaand onderzoek naar het succes van familiebedrijf AFAS Software en de werkelijkheid achter opmerkelijke bedrijfsprestaties en miljoenenwinsten. Daan wist het AFAS DNA tot in de finesses te ontleden en ontleent daar algemeen geldende criteria aan die het verschil maken tussen slagen en falen.

Dat maakt waarom veel bedrijven in zeer verschillende sectoren Quakernaat graag inhuren en boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter. Bijeenkomsten met deze gedreven spreker zijn als brainstormsessies. Daan houdt uw zakenrelaties of medewerkers een spiegel voor. Met scherpe inzichten, veel humor en relativeringsvermogen.

Quakernaat (1966) studeerde in Utrecht Cognitieve Kunstmatige Intelligentie aan de Faculteit der Wijsbegeerte. Hij vestigde zich als zelfstandig IT adviseur en werkte enige tijd bij Media Plaza. Hij werd zoveel gevraagd voor lezingen, dat hij uiteindelijk besloot fulltime zijn beroep te maken van spreker en dagvoorzitter. Zijn repertoire is breed, actueel en vaak urgent.

Ook u kunt Daan Quakernaat inhuren als spreker/presentator

Ook u kunt Daan Quakernaat inhuren of direct boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter. Vooraanstaande bedrijven gingen u voor en zijn vol lof over zowel de inhoud als de presentatie en geestdrift. Daan staat bekend om zijn grondige voorbereiding, zijn levendige interactie met het publiek en zijn vermogen om de aandacht van de zaal tot en met de laatste seconden vast te houden.

Als meeslepende spreker gaat Daan samen met zijn publiek op zoek naar de balans tussen mensen en machines, tussen angst en controle en tussen passie en structuur. In zijn tweede boek, Ga kathedralen bouwen, laat hij zien dat teveel controle leidt tot angst voor risico’s en gebrek aan passie. Centrale boodschap: ‘wil je iets wezenlijks realiseren, dan moet je ergens in geloven.

Contact leggen met spreker en dagvoorzitter Daan Quakernaat

Met die boodschap weet Daan Quakernaat iedereen wakker te schudden en te boeien. Dat maakt hem tot ideale spreker, presentator of dagvoorzitter tijdens bedrijfsbijeenkomsten voor zakenrelaties of personeel. Meer informatie over de mogelijkheden tot het inhuren van deze professional ? Neem contact op met Sprekersbureau. Ook als u hem direct voor een lezing wilt boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Daan Quakernaat boeken

Voor prijzen het inhuren van Daan Quakernaat kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Daan Quakernaat, sprekersburo Daan Quakernaat, boekingen Daan Quakernaat, boekingskantoor Daan Quakernaat, prijs Daan Quakernaat, Daan Quakernaat boeken, Daan Quakernaat huren, Daan Quakernaat inhuren, Daan Quakernaat kosten