036 848 11 21

Daan Glorie boeken

Langeafstandszwemmer Daan Glorie is voormalig Nederlands kampioen marathonzwemmen. Daarnaast is hij afgestudeerd sportmanager en kunt u hem bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker of  boeken voor zwemclinics.

Zwemmen
Tot zijn twaalfde deed Glorie aan judo, maar besloot zich toen definitief op het zwemmen te richten. Dit deed hij bij zijn club OEZA uit Heemstede. In 2006 stapte hij over naar het marathonzwemmen. Hij verhuisde in 2007 naar zwemvereniging Het Y Amsterdam en specialiseerde zich daar in de tien kilometer.

Inmiddels heeft Glorie vijf keer aan de Internationale Worldcups deelgenomen. In 2006 boekte hij zijn grootste succes door het NK Marathonzwemmen te winnen. In 2007 volgde een derde plaats en een jaar later werd hij tweede, om vervolgens in 2009 en 2010 opnieuw brons te winnen. Ook heeft hij meegedaan aan de langste marathon ter wereld, in Argentinië legde hij binnen tien uur 88 kilometer af. Ook heeft hij een Nederlands record op zijn naam staan door in 24 uur 83, 4 kilometer te zwemmen. De baan in het Alkmaarse zwembad De Hoornse Vaart, waar Glorie dit record zwom, werd hierop omgedoopt tot de Daan Gloriebaan.

Studie
Glorie heeft verder bedrijfseconomie gestudeerd, maar stapte over naar commerciële economie omdat deze studie beter te combineren was met zijn sport. Tevens heeft hij aan het Johan Cruijff Institute een diploma sportmanagement gehaald.

 

Wilt u Daan Glorie boeken als spreker? Neem voor meer informatie over zijn lezingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Daan Glorie boeken

Voor prijzen het inhuren van Daan Glorie kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Daan Glorie, sprekersburo Daan Glorie, boekingen Daan Glorie, boekingskantoor Daan Glorie, prijs Daan Glorie, Daan Glorie boeken, Daan Glorie huren, Daan Glorie inhuren, Daan Glorie kosten