036 848 11 21

Cynthia Abma boeken

Cynthia Abma inhuren of boeken

Actrice en ondernemer Cynthia Abma zoekt graag de grenzen van haar kunnen op en is niet bang om af en toe onderuit te gaan. Buiten haar acteertalent, verdiepte zij zich in het vak van presentator en zette zij als ondernemer haar eigen productiemaatschappij op. Veel organisaties besluiten tot het inhuren van Cynthia om haar talenten als spreker en dagvoorzitter.

Talent voor theater en vak van presentator

Cynthia Abma is op de eerste plaats film- en theatervrouw. Daarnaast staat ze zelfverzekerd op de bühne tijdens bedrijfsevents en bijeenkomsten voor zakenrelaties of medewerkers. In haar hoedanigheid als spreker, presentator of dagvoorzitter combineert ze haar ervaring en professionaliteit met een authentieke uitstraling en spontaniteit.

Abma volgde een opleiding aan de Faculteit Drama van de Hogeschool in Utrecht. In 1990 maakte ze haar debuut met een gastrol in 12 steden, 13 ongelukken, een educatieve dramaserie van de VARA. Hierop volgde tal van kleine en grote rollen in tv-series en films. Ze was onder meer te zien in Spijkerhoek, De Erfenis, Vrouwenvleugel en Goede tijden, slechte tijden. Ook speelde ze een rol in de succesvolle Nederlandse film De Marathon.

Ook u kunt Cynthia Abma inhuren/boeken

Het vak van presentator kreeg Cynthia Abma in de vingers bij RTL4, RTL5 en SBS6. Ze presenteerde onder meer Vrienden Houden Huis en Bestemming Nederland. Ze is actief in comedy- en cabaretprogramma’s en levert als spreker, presentator, dagvoorzitter of discussieleider toegevoegde waarde aan congressen en events.

Als zelfstandig programmamaker en directeur/eigenaar van haar eigen productiemaatschappij Shut up and Shoot weet Cynthia Abma aanstekelijk te vertellen over intuïtief ondernemen, creatieve processen, het uitwerken en pitchen van ideeën, netwerken en het financieren van projecten. In haar lezingen verwerkt ze veel eigen ervaringen; vaak met een knipoog naar de wereld van glitter en glamour. Dat maakt waarom veel bedrijven haar graag inhuren als spreker. Ook u kunt haar boeken voor events.

Contact leggen met Cynthia Abma

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid van deze professionele spreker, presentatrice en dagvoorzitter? Neem contact op met Sprekersbureau. Wij zijn u graag met gedetailleerde informatie van dienst en kunnen deze vakvrouw met 25 jaar film- en theaterervaring direct voor u boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Cynthia Abma boeken

Voor prijzen het inhuren van Cynthia Abma kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Cynthia Abma, sprekersburo Cynthia Abma, boekingen Cynthia Abma, boekingskantoor Cynthia Abma, prijs Cynthia Abma, Cynthia Abma boeken, Cynthia Abma huren, Cynthia Abma inhuren, Cynthia Abma kosten