036 848 11 21

Curt Fortin boeken

Curt Fortin is, behalve professioneel taartenbakker, vooral bekend als zanger, danser, acteur en regisseur. Het grote publiek zal hem vooral kennen als presentator van Top of the Pops en zijn rol in de serie Voetbalvrouwen. U kunt Curt Fortin bovendien boeken als presentator voor uw evenement.

Regisseren
De op Aruba geboren Fortin, kwam als vijfjarige in Den Haag wonen en speelde hier op zijn vertiende voor het eerst in zijn eigen band. De ambities van Fortin reikten echter verder dan alleen de muziek en hij ging ook regisseren.

In 1999 maakte hij de korte film Kleine Man, die werd uitgezonden door de regionale omroep TV West. Ook schreef hij twee musicals, waaronder Game Over, die hij tevens regisseerde en waarin hij bovendien zelf een rol had.

In 2001 ging hij samen met Filemon Peroti het zondagavondprogramma G-time op de Zoetermeerse stadsradio presenteren. Ook bemachtigde hij gastrollen in series als Onderweg naar Morgen en Bon Bini Beach. Verder was hij te zien in het programma Star Academy. Ook speelde hij in de musical De Zevensprong en was hij als Shere Kan te zien in de musical Jungle Boek.

Top of the Pops
In 2005 werd Fortin presentator van het muziekprogramma Top of the Pops. Later presenteerde hij voor BNN het lifestyle-programma URBNN. Ook was hij te bewonderen in Voetbalvrouwen. Tevens acteerde hij in diverse jeugdseries en presenteerde hij met Felice Dekens Efteling TV: De Schatkamer. Ook zat hij in 2008 in de jury van het Junior Eurovisie Songfestival.

 

Wilt u Curt Fortin boeken als presentator? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Curt Fortin boeken

Voor prijzen het inhuren van Curt Fortin kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Curt Fortin, sprekersburo Curt Fortin, boekingen Curt Fortin, boekingskantoor Curt Fortin, prijs Curt Fortin, Curt Fortin boeken, Curt Fortin huren, Curt Fortin inhuren, Curt Fortin kosten