036 848 11 21

Corine Boon boeken

Actrice, musicalster en televisiemaakster Corine Boon is onder andere bekend als presentatrice van klusprogramma Eigen Huis & Tuin. Corine Boon is onder andere te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator.

Podium
Al tijdens haar schooltijd stond Boon graag op het podium en speelde zij in enkele musicals. Op de dansacademie in Rotterdam specialiseerde zij zich vervolgens in jazzdance, tapdance en moderne dans. In 1986 studeerde zij vervolgens af als docent in deze disciplines.

Vervolgens deed zij auditie voor de musical Cats en kreeg hierin de rol van stoeipoes Bomballerien. Twee seizoenen lang schitterde zij in Carré naast musicalsterren als Pia Douwes, Stanley Burleson en Ruth Jacott. Ook de seizoenen daarna had zij rollen in diverse producties en vervulde bovendien regelmatig de functie van assistent-choreograaf of dance captain.

Hierna maakte zij ook haar debuut op de televisie. Zo speelde ze gastrollen in Onderweg Naar Morgen, Goede tijden, slechte tijden en De Winkel. In 1997 brak zij definitief door met een vaste rol als de sympathieke Emma Verkuyl in Goudkust.

Ook is Boon actief als presentatrice. Zo nam zij de presentatie van Thuis op Internet op RTL4 voor haar rekening. Daarnaast was zij te zien in het middagprogramma Spott en in 2001 werd zij presentatrice van Campinglife. In 2004 werd zij vervolgens de presentatrice van Eigen Huis en Tuin. Dit programma presenteerde zij tot 2008. Van 2006 tot en met 2009 was zij ook te zien in Gewoon Mooier. Vervolgens presenteerde zij programma’s als Game Ville, Spoor van Leven, Moeders van nu en Droom van een Tweede Huis.

Daarnaast is Boon al jarenlang actief als presentator, spreker en dagvoorzitter tijdens bedrijfsevenementen. Wilt u Boon inhuren voor lezingen, presentaties of om een discussie in goede banen te leiden? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Corine Boon boeken

Voor prijzen het inhuren van Corine Boon kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Corine Boon, sprekersburo Corine Boon, boekingen Corine Boon, boekingskantoor Corine Boon, prijs Corine Boon, Corine Boon boeken, Corine Boon huren, Corine Boon inhuren, Corine Boon kosten