036 848 11 21

Cor van der Geest boeken

Cor van der Geest weet als geen ander hoe hij beste in mensen naar boven kan halen. Als coach van judotoppers als zijn zoons Dennis en Elco van der Geest, wereldkampioen Guillaume Elmont en judoka’s Jenny Gall en Claudia Zwiers boekte hij grote successen. U kunt Cor van der Geest bij Sprekersbureau.com boeken als spreker. Hij kan in zijn lezingen alles vertellen over het stellen van doelen, leidinggeven, omgaan met topsporters en het combineren van topsport met een onderneming.

Werktuigbouwkunde
Van der Geest studeerde Werktuigbouwkunde aan de Hogere Zeevaartschool waarna hij als scheepswerktuigkundige ging werken voor Shell. Na vier jaar besloot hij zijn carrière te verruilen voor een rol in de sportwereld. Inmiddels geeft hij al meer dan dertig jaar judoles.

Zelf was Van der Geest een verdienstelijk judoka, maar bekender werd hij als coach. Zo begeleidde hij zijn zoon Dennis van der Geest naar de wereldtitel en een olympische medaille. Ook was hij de coach van zijn andere zoon Elco en wereldkampioen Guillaume Elmont.

Tijdens zijn loopbaan als judotrainer was Van der Geest onder andere bondscoach van de dames en van de heren. Vooral zijn periode bij de heren was uiterst succesvol. In totaal won Van der Geest met zijn pupillen acht Europese titels, en medailles bij de Wereldkampioenschappen en Olympische Spelen.

Vanaf 2009 tot en met de Olympische Spelen van 2012 in Londen was Van der Geest bovendien technisch directeur van de Nederlandse Judo Bond.

Voor zijn verdiensten in de Nederlandse sportwereld werd Van der Geest benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Tevens werd hij door de Europese Judo Unie in 2005 uitgeroepen tot herencoach van het jaar.

Ondernemer
Inmiddels is Van der Geest ook ondernemer en runt hij twee sportscholen, één in Haarlem en één in Zandvoort. Tijdens lezingen vertelt hij over het combineren van een bestaan als topcoach en een carrière ondernemer en de raakvlakken tussen topsport en ondernemerschap.

Daarnaast vertelt hij over het stellen van doelen en het beste in mensen naar boven halen. Daarnaast komen in lezingen van Van der Geest onderwerpen als leiderschap en leidinggeven naar voren. De verhalen van Van der Geest worden ingekleurd door zijn anekdotes over de judosport. Wilt u Cor van Geest inhuren als spreker? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Cor van der Geest boeken

Voor prijzen het inhuren van Cor van der Geest kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Cor van der Geest, sprekersburo Cor van der Geest, boekingen Cor van der Geest, boekingskantoor Cor van der Geest, prijs Cor van der Geest, Cor van der Geest boeken, Cor van der Geest huren, Cor van der Geest inhuren, Cor van der Geest kosten