036 848 11 21

Cor Molenaar boeken

Cor Molenaar is een expert op het gebied van technologische ontwikkelingen en de daarbij behorende mogelijkheden voor bedrijven en organisaties. Hij is gespecialiseerd in het snijvlak tussen sociologie, technologie en marketing en weet alles van de veranderingen die optreden bij mensen door ontwikkelingen in technologie. U kunt Cor Molenaar bij Sprekersbureau.com boeken als spreker.

Diploma’s
Molenaar behaalde in 1992 zijn masterdiploma economie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Vijf jaar later promoveerde hij aan de Rijksuniversiteit Groningen met een onderzoek naar de toepassingsmogelijkheden van informatietechnologie in marketing.

In 1999 werd hij benoemd tot hoogleraar bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In deze hoedanigheid deed hij onderzoek naar de veranderingen die ontstaan door de toepassing van informatietechnologie in marketing en bij het gedrag van mensen. Daarnaast geeft hij het keuzevak eMarketing en sinds 2007 houdt hij zich bezig met de invloed van internet op het koopgedrag van mensen en bedrijven.

Naast zijn academische loopbaan is Molenaar ook werkzaam als directeur van adviesbureau eXquo Consultancy. Zodoende weet Molenaar alles van de theorie én de praktijk.

Bovendien is Molenaar voorzitter van de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg en de Stichting Keurmerk Online Veilen. Verder is hij lid van het examencollege van het Nederlands Instituut voor Marketing en lid van het European Expert Panel Adobe Software. Voor diverse bedrijven zit hij in een adviesraad.

Auteur
Molenaar heeft als auteur diverse boeken en publicaties op zijn naam staan. Inmiddels heeft Molenaar 21 boeken gepubliceerd over de toepassing van IT op marketing en sales. In 2013 bracht hij de boeken Red de winkel en Aktie! Noodplan retail uit.

Wilt u Prof. Dr. Cor Molenaar inhuren als spreker? Tijdens zijn lezingen vertelt hij zijn publiek over de toepassing van technologische ontwikkelingen op het gebied van marketing en sales en het daarbij komende effect op de samenleving. Neem voor meer informatie over Cor Molenaar contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Cor Molenaar boeken

Voor prijzen het inhuren van Cor Molenaar kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Cor Molenaar, sprekersburo Cor Molenaar, boekingen Cor Molenaar, boekingskantoor Cor Molenaar, prijs Cor Molenaar, Cor Molenaar boeken, Cor Molenaar huren, Cor Molenaar inhuren, Cor Molenaar kosten