036 848 11 21

Cor Hospes boeken

Cor Hospes is een publicist en mediatrainer die schrijft voor de bekendste kranten en vaktijdschriften. Hij is werkzaam voor tal van bedrijven en organisaties en bovendien een gepassioneerd spreker, presentator, dagvoorzitter en discussieleider. Met zijn lezingen maakt Cor Hospes bedrijven en organisaties wegwijs in de wereld van marketing en sociale media.

Journalist
Hospes deed een hbo-opleiding en een universitaire studie en werkte vervolgens 20 jaar lang als zelfstandig journalist voor tal van belangrijke kranten en (vak)tijdschriften. Hij schreef vooral over onderwerpen als reizen, design en publiceerde ook culinaire verhalen. Ook schreef hij over management en marketingcommunicatie.

In 2009 maakte hij definitief de overstap naar marketingcommunicatie, omdat hij merkte dat het vertellen van verhalen steeds belangrijker werd binnen dat vak. Als voormalig journalist voelde hij zich daar uitstekend in thuis. Hij helpt graag met het zoeken naar een antwoord op de vraag: waarom doe je wat je doet? Het antwoord op die vraag vertaalt hij vervolgens naar relevante acties.

Auteur
Verder is Hospes actief als auteur van columns en artikelen op (internationale) blogs, in kranten en tijdschriften. Hij heeft daarnaast diverse boeken over guerillamarketing en online marketing geschreven.

Verder is hij regelmatig actief als spreker en dagvoorzitter. Ook is hij te vinden als forumleider op seminars en congressen. Met zijn bevlogen betogen inspireert hij bestuurders, ambtenaren en brancheorganisaties.

Wilt Cor Hospes inhuren als spreker of dagvoorzitter? Hij bezigt duidelijke taal en op scherpzinnige en amuserende wijze vertelt hij over marketing en sociale media. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Cor Hospes boeken

Voor prijzen het inhuren van Cor Hospes kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Cor Hospes, sprekersburo Cor Hospes, boekingen Cor Hospes, boekingskantoor Cor Hospes, prijs Cor Hospes, Cor Hospes boeken, Cor Hospes huren, Cor Hospes inhuren, Cor Hospes kosten