036 848 11 21

Cor Baan boeken

Cor Baan kan als voormalig directeur van DAF Trucks bevlogen vertellen over crisissituaties. In zijn lezingen vertelt Baan over de heropbouw van DAF die hij als directeur in goede banen leidde. Bij Sprekersbureau.com kunt u Cor Baan boeken als spreker of dagvoorzitter.

Faillissement
Voormalig accountant Baan maakte, nadat de vrachtwagenmarkt volledig in elkaar was gezakt, in 1993 het faillissement van het oer-Nederlandse bedrijf DAF mee. Hij besloot echter aan te blijven als directeur en leidde de doorstart onder de naam DAF Trucks N.V. Een unicum in het Nederlandse bedrijfsleven: nooit eerder mocht een directeur die medeverantwoordelijk was voor de ondergang van een bedrijf aanblijven na een herstart.

Zo kreeg Baan de kans op revanche. Onder zijn leiding werd op de puinhopen van het in elkaar gestorte concern een nieuw succesvol bedrijf opgebouwd en in 1996 werd DAF Trucks onderdeel van het Amerikaanse moederbedrijf Paccar.

In 1999 nam de president-directeur afscheid van het bedrijf. Op dat moment was het merk weer volledig hersteld en uitgegroeid tot een van de grootste truckbedrijven ter wereld.  Zodoende kon Baan bij zijn afscheid een goedlopend bedrijf achterlaten dat winst maakte.

Ondernemer
Sindsdien is Cor Baan in te huren als spreker. In zijn lezingen vertelt hij op gepassioneerde wijze over zijn ervaringen in een uiterst roerige tijd. Hij weet als geen ander te vertellen hoe een ondernemer soms zijn rug moet rechten om problemen het hoofd te bieden.

Wilt u Cor Baan inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie over contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Cor Baan boeken

Voor prijzen het inhuren van Cor Baan kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Cor Baan, sprekersburo Cor Baan, boekingen Cor Baan, boekingskantoor Cor Baan, prijs Cor Baan, Cor Baan boeken, Cor Baan huren, Cor Baan inhuren, Cor Baan kosten