036 848 11 21

Coen Swijnenberg boeken

Coen Swijnenberg is een radiomaker in hart en nieren. Hij is bekend van zijn veelbeluisterde dagelijkse programma’s op 3FM en won samen met collega Sander Lantinga de Gouden Radio-ring  voor het programma De Coen & Sander Show. U kunt Coen Swijnenberg inhuren als presentator.

Lokale omroep
Al op jonge leeftijd stond de jongenskamer van Swijnenberg vol met radioapparatuur. Al snel maakte hij programma’s bij de lokale omroepen in Maartensdijk en De Bilt en vervolgens ging hij ook bij het regionale radiostation EFM in Amersfoort radio maken.

Via Radio Flevoland en Radio M Utrecht, waar hij dagelijkse programma’s met nieuws en actualiteiten verzorgde, belandde hij bij 3FM waar hij een ochtendshow ging presenteren. Vervolgens maakte hij vanaf 2004 het programma Swijnenstal. Ook ging hij op vrijdagavond samen met Sander Lantinga een vrolijke weekendshow, waarin vele bekende Nederlanders te gast waren, presenteren.

In 2006 ging hetzelfde duo vervolgens het middagprogramma De Coen & Sander Show presenteren. Met dit populaire programma wonnen zij in 2008 de Gouden Radio-ring.

Serious Request
Swijnenberg zat in het kader van de inzamelingsactie Serious Request in 2008, 2010, 2011 en 2013 in het glazen huis. Ook was hij te zien in het televisieprogramma Wie is de Mol?. Verder verschijnt hij in het TROS-programma De Zomer voorbij.

 

Wilt u Coen Swijnenberg boeken als presentator? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Coen Swijnenberg boeken

Voor prijzen het inhuren van Coen Swijnenberg kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Coen Swijnenberg, sprekersburo Coen Swijnenberg, boekingen Coen Swijnenberg, boekingskantoor Coen Swijnenberg, prijs Coen Swijnenberg, Coen Swijnenberg boeken, Coen Swijnenberg huren, Coen Swijnenberg inhuren, Coen Swijnenberg kosten