036 848 11 21

Coen Jutte boeken

Coen Jutte is een cabaretier en stemacteur voor commercials. Daarnaast kunt u de energieke Coen Jutte bij Sprekersbureau.com boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator.

Jutte heeft een veelzijdige opleiding achter de rug. Hij volgde een jaar het conservatorium, studeerde in Delft af als ingenieur en werkte als organisatieadviseur. Door deze achtergrond is hij als geen ander in staat de situatie binnen een bedrijf of organisatie te doorgronden en op te nemen in een cabaretvoorstelling. Ook was hij voor stemacteur voor diverse commercials.

Cabaret op maat
Jutte maakt cabaret op maat voor seminars, jubilea, feesten en andere bijeenkomsten. Met zijn positivisme, originele invallen en gevatte improvisaties is Jutte een nieuw fenomeen. Hij weet zijn toeschouwers tijdens bedrijfsbijeenkomsten keer op keer te verrassen. Jutte relativeert en weet met zijn nuchtere kijk op zaken elk onderwerp op hilarische wijze te ontleden.

De kracht van de op maat gemaakte voorstellingen schuilt in de uitgebreide en gedegen voorbereiding. Regelmatig neemt hij telefonisch of per e-mail contact op met zijn opdrachtgevers om informatie in te winnen voor zijn voorstelling. Op deze wijze kan hij grappige en ontroerende anekdotes verwerken in zijn show. Daarnaast heeft hij complete powerpointpresentaties, scherpe analyses of een dans met de directeur die hij in de voorstelling verwerkt.

JIJ-band
Daarnaast stond Jutte aan de basis van het karaokeconcept de JIJ-band. Samen met een willekeurige gast en Martin van der Veen als drummer vormt Jutte tijdens bijeenkomsten een band. Hierdoor ontpoppen collega’s zich tijdens bijeenkomsten plots tot enthousiast zangers.

Wilt u Coen Jutte inhuren als spreker, dagvoorzitter of voor een cabaretvoorstelling op maat? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Coen Jutte boeken

Voor prijzen het inhuren van Coen Jutte kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Coen Jutte, sprekersburo Coen Jutte, boekingen Coen Jutte, boekingskantoor Coen Jutte, prijs Coen Jutte, Coen Jutte boeken, Coen Jutte huren, Coen Jutte inhuren, Coen Jutte kosten