036 848 11 21

Cilly Dartel boeken

Jarenlang was presentatrice Cilly Dartel een van de gezichten van het veelbekeken SBS6-programma Hart van Nederland. Daarnaast was zij te zien in SBS Shownieuws. Ook kunt u Cilly Dartel inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Theater
Dartel begon haar carrière in medialandschap in het theater. Zo was zij te zien in Cabaret Nar van Youp van ’t Hek. Ook was zij te zien in het Vrouwencabaret van Natascha Emanuels en in musicals als De dader heeft het gedaan, My Generation en Up on the Roof.

Verder was zij jarenlang leadzangeres in een funkband. Ook was zij te horen als Jans op de speciale jubileum-cd van Jan, Jans en de kinderen. Dartel heeft tevens tal van commercials en tekenfilms ingesproken en ook heeft zij documentaires van commentaar voorzien.

In 1990 maakte Dartel vervolgens de overstap naar de journalistiek. Zo was zij te horen in culturele radioprogramma’s op de radio en maakte zij voor de AVRO diverse televisieprogramma’s.

Hart van Nederland
Dartel ging in 1996 Hart van Nederland presenteren. Dit deed zij maar liefst zestien jaar lang. Daarnaast was zij van 2003 tot 2012 te zien als presentatrice van Shownieuws. In 2013 ging Dartel bij Omroep MAX samen met Frank du Mosch het programma Studio MAX Live presenteren.  Daarnaast bedenkt en produceert zij musicalspecials.

Verder wordt Dartel regelmatig gevraagd als presentatrice van bijzondere evenementen. Ook treedt zij op als discussieleider en dagvoorzitter. Verder is zij een uiterst betrokken interviewer.

 

Wilt u Cilly Dartel boeken als spreker of dagvoorzitter? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Cilly Dartel boeken

Voor prijzen het inhuren van Cilly Dartel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Cilly Dartel, sprekersburo Cilly Dartel, boekingen Cilly Dartel, boekingskantoor Cilly Dartel, prijs Cilly Dartel, Cilly Dartel boeken, Cilly Dartel huren, Cilly Dartel inhuren, Cilly Dartel kosten