036 848 11 21

Christine Boland boeken

Christine Boland is trendanalist en trendwatcher en heeft een achtergrond in de mode én psychologie. Boland adviseert bedrijven en maatschappelijke organisaties en verzorgt daarnaast lezingen en presentaties. U kunt Christine Boland bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Analist
Als analist houdt Boland de massapsychologie en het wereldnieuws nauwlettend in de gaten. Zo ontdekt zij wat het effect van grote gebeurtenissen is op de samenleving.

Door de veranderingen is de wereld steeds complexer geworden, waardoor er volgens Boland steeds meer behoefte is aan de menselijke maat. Hier liggen kansen en mogelijkheden, maar ook gevaren voor bedrijven en organisaties.

Naast haar rol als trendanalist en adviseur publiceert Boland al meer dan 25 jaar in diverse tijdschriften en vakbladen. Zo is zij medeauteur van de TrendRede die, ieder jaar voorafgaand aan de troonrede op Prinsjesdag, door elf trendwatchers wordt samengesteld.

Ook is Boland regelmatig actief als jurylid. Zo jureerde zij bij de Viva400 en zat zij in de jury bij een Hema ontwerpwedstrijd.

Onderscheiding
Gedurende haar omvangrijke loopbaan won Boland in 2012 de TWOTY Award in de categorie fashion & design, na eerder al drie keer genomineerd te zijn voor deze belangrijkste prijs voor trendwatchers.

Als spreker geeft Boland inspirerende lezingen en presentaties. In binnen- en buiteland wordt zij geroemd als inspirator. Met verrassende invalshoeken zet ze haar publiek aan het denken. Wilt u Christine Boland boeken als spreker of dagvoorzitter? Voor meer informatie kunt u terecht bij Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Christine Boland boeken

Voor prijzen het inhuren van Christine Boland kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Christine Boland, sprekersburo Christine Boland, boekingen Christine Boland, boekingskantoor Christine Boland, prijs Christine Boland, Christine Boland boeken, Christine Boland huren, Christine Boland inhuren, Christine Boland kosten