036 848 11 21

Christian Kromme boeken

Christian Kromme inhuren of boeken
Als ondernemer, spreker en auteur houdt Christian Kromme uw gasten en relaties de spiegel van de toekomst voor. Zijn kennis van disruptieve innovatie is internationaal bekend en erkend. Zijn visie is optimistisch. Hij gelooft in de balans in digitalisering en humanisering. U kunt Christian inhuren als visionaire spreker, als dagvoorzitter of presentator en als debatleider.

Ook u kunt Christian Kromme boeken
Als spreker, presentator of dagvoorzitter verbindt de bekende futurist en inspirator onze huidige werkelijkheid met wat er in de toekomst op ons afkomt aan vernieuwing en verandering. En dat is veel. Christian spreekt van een ’tsunami’ en laat ondernemers zien hoe je concurrentievoordeel haalt uit digitalisering en technologisering als je in staat bent om de golven van vernieuwing als een surfer naar je hand te zetten.

Hij is meer dan een trendwatcher. Hij is een tech-expert die de trends niet alleen ziet, maar ze vooral ook weet te duiden. Dat is van grote waarde in een wereld die snel, voortdurend en ingrijpend verandert. Technologie en innovatie vormen zijn hoofdthema’s. De menselijke draai die hij daaraan weet te geven, maken  van Christian een veelgevraagde spreker en dagvoorzitter tijdens congressen en seminars.

Christian inspireert en motiveert als spreker en presentator
Menig vooraanstaande organisatie ging u al voor bij het inhuren en boeken van deze spreker en presentator die zich even vloeiend uit in het Nederlands als in het Engels. Hij verzorgde presentaties voor KPN, Bijenkorf, T-Mobile, Randstad, Financial Times, Intergamma en Collier International. Hij staat bekend als charismatisch spreker en inspireert en motiveert.

Vanuit zijn onderneming, Artificial Industry, draagt hij ook daadwerkelijk bij aan een toekomst, waarin ‘menselijke technologie’ de norm is. Door innovatieve start-ups te ondersteunen en faciliteren. Hoe ziet de organisatie van de toekomst eruit? Hoe communiceren we met elkaar en welke impact heeft The Internet of Things op ons leven? Als u besluit tot het inhuren of direct boeken van deze spreker kent de toekomst geen geheimen meer en is technologie niet langer een bedreiging, maar een bron van kansen.

Contact leggen met Christian Kromme
Wilt u Christian Kromme inhuren of boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator of discussieleider voor uw bedrijfsbijeenkomst? Wilt u weten hoe hij een presentatie op maat kan maken voor uw organisatie? Stel u in verbinding met Sprekersbureau. Wij hebben alle relevante informatie om hem te boeken voor u paraat.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Christian Kromme boeken

Voor prijzen het inhuren van Christian Kromme kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Christian Kromme, sprekersburo Christian Kromme, boekingen Christian Kromme, boekingskantoor Christian Kromme, prijs Christian Kromme, Christian Kromme boeken, Christian Kromme huren, Christian Kromme inhuren, Christian Kromme kosten