036 848 11 21

Chris Zegers boeken

Als presentator van programma’s als RTL Travel en 3 op Reis zag Chris Zegers alle delen van de wereld. Met zijn avontuurlijke houding en open karakter is hij een inspirerend spreker en dagvoorzitter, die tijdens zijn lezingen alles kan vertellen over zijn reizen.

Singapore
Zegers volgde een studie economie en werkte vervolgens een jaar in Singapore als junior marketing consultant. Toen hij op vakantie was in Nederland werd hij gecast voor een campagne van Heineken. Deze klus beviel hem zo goed dat hij vervolgens besloot toneellessen te volgen en zich bij een castingbureau in te schrijven.

Met de VARA-serie Oppassen!! Kreeg hij zijn eerste rol aangeboden en vervolgens speelde hij in Onderweg naar Morgen. Daarnaast was hij in de loop der jaren te zien in Liever Verliefd, Kameleon 2, De Hel van ’63 en Alles is familie. Bovendien fungeerde Zegers als zanger in diverse bands.

Reizen
Toch is Zegers waarschijnlijk het bekendst als reisverslaggever. Van 2001 tot 2009 werkte hij voor RTL Travel en vloog zodoende de hele wereld over. Sinds 2011 is hij een van de gezichten van 3 op reis. Dat Zegers het avontuur niet schuwt, blijkt wel uit zijn deelname aan de Dakar Rally van 2011. Met de deelname aan de woestijntocht ging voor de presentator een oude droom in vervulling.

Wilt u Chris Zegers inhuren als spreker of dagvoorzitter? Met zijn aanwezigheid creëert Zegers een inspirerende bijeenkomst waarin hij vele boeiende anekdotes vertelt. Neem voor meer informatie over Chris Zegers contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Chris Zegers boeken

Voor prijzen het inhuren van Chris Zegers kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Chris Zegers, sprekersburo Chris Zegers, boekingen Chris Zegers, boekingskantoor Chris Zegers, prijs Chris Zegers, Chris Zegers boeken, Chris Zegers huren, Chris Zegers inhuren, Chris Zegers kosten