036 848 11 21

Chris van Vleuten boeken

Chris van Vleuten heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het bedrijfsleven en is daarnaast trainer, spreker en presentator. Hij maakt mensen en bedrijven zichtbaar en legt de noodzakelijke verbindingen. Bij Sprekersbureau.com kunt u Chris van Vleuten boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator. In zijn lezingen vertelt hij over ondernemerschap, sales, marketing en klantgerichtheid. Daarnaast spreekt hij ook over de rol van de media.

Ervaring
Met meer dan dertig jaar ervaring in het bedrijfsleven weet Van Vleuten als geen ander hoe hij meer rendement kan halen uit mensen en middelen. De basis daarbij is altijd de toepasbaarheid. Daarnaast is bewustwording een belangrijk onderdeel en gebruikt hij humor en plezier als factoren die mensen binden.

Verder is Van Vleuten van mening dat wij als samenleving de wereld beter dienen achter te laten dan wij hem aantroffen. Daarom staat maatschappelijk verantwoord denken en doen bij hem voorop.

Evenwicht
Als spreker is Van Vleuten inspirerend en bewaart hij het evenwicht tussen een luchtige vorm en de zakelijke inhoud. Zo nu en dan schudt hij zijn publiek op humoristische wijze wakker en presenteert hij herkenbare zaken op een nieuwe, frisse, manier.

In de lezingen van Van Vleuten komen thema’s als klantgerichtheid en communicatie voorbij. Daarnaast spreekt hij over motivatie, ondernemerschap en verandermanagement. Ook heeft hij het over marketing, netwerken en media.

Wilt u Chris van Vleuten boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Chris van Vleuten boeken

Voor prijzen het inhuren van Chris van Vleuten kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Chris van Vleuten, sprekersburo Chris van Vleuten, boekingen Chris van Vleuten, boekingskantoor Chris van Vleuten, prijs Chris van Vleuten, Chris van Vleuten boeken, Chris van Vleuten huren, Chris van Vleuten inhuren, Chris van Vleuten kosten