036 848 11 21

Chimène van Oosterhout boeken

De vrolijke presentatrice Chimène van Oosterhout is bekend van programma’s als Yorin Travel, Motor TV en tal van andere programma’s. Ook is Van Oosterhout in te huren als spreker en dagvoorzitter. In haar lezingen gebruikt zij de ervaringen die zij heeft op televisie en in het internationale bedrijfsleven.

Studie
Van Oosterhout werd geboren op Curaçao, maar verhuisde al op haar zevende naar Nederland. Hier deed zij een vwo-opleiding en ging vervolgens communicatie en psychologie studeren. Na haar studies was zij enkele jaren in de toeristische sector werkzaam.

In 1996 begon Van Oosterhout haar loopbaan op televisie. In eerste instantie werd zij omroepster bij de TROS en vervolgens stapte zij over naar Veronica, waar zij programma’s als Motor TV, Go Travel, Yorin Travel, City Report en De Televisiedokter ging presenteren. Daarnaast was zij met diverse gastrollen ook te zien in series als Het Zonnetje in Huis, Onderweg naar Morgen en Goede tijden, slechte tijden. In 2000 had zij bovendien een hoofdrol in de Amerikaanse speelfilm X Patriots.

Snowmagazine
Van Oosterhout was hierna te zien in programma’s als Snowmagazine VIPS bij SBS6. Ook presenteerde zij voor RTL programma’s als Trends en Shopping, RNN7, Health Angels en 4me.

Daarnaast is Van Oosterhout ook actief als ambassadrice van Vriendjes van de KinderThuisZorg. Deze stichting vervult wensen van kinderen met een acute of chronische aandoeningen, of een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Bovendien heeft Van Oosterhout de nodige ervaring in het nationale en internationale bedrijfsleven. Hierdoor is zij een interessante spreker of dagvoorzitter. Wilt u Chimène van Oosterhout boeken? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Chimène van Oosterhout boeken

Voor prijzen het inhuren van Chimène van Oosterhout kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Chimène van Oosterhout, sprekersburo Chimène van Oosterhout, boekingen Chimène van Oosterhout, boekingskantoor Chimène van Oosterhout, prijs Chimène van Oosterhout, Chimène van Oosterhout boeken, Chimène van Oosterhout huren, Chimène van Oosterhout inhuren, Chimène van Oosterhout kosten