036 848 11 21

Chiel Warners boeken

Chiel Warners is fiscaal jurist en een voormalig tienkamper die meedeed aan de Olympische Spelen. Als spreker vertelt de voormalig atleet over de verschillen en overeenkomsten tussen de topsport en het bedrijfsleven. Bij Sprekersbureau.com kunt u Chiel Warners inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Nederlands kampioen
Warners begon met atletiek bij atletiekvereniging AV Spirit in Lelystad. De talentvolle Warners verhuisde als A-junior naar de vereniging AAC. In 1996 won de atleet brons tijdens het WK voor junioren. Bij het Europees Kampioenschap van 1997 won hij vervolgens goud. In 1998 werd hij Nederlands kampioen tienkamp, een prestatie die hij twee jaar later evenaarde.

In 1999 vestigde hij een persoonlijk record door 8363 punten te scoren op de tienkamp. Datzelfde jaar vestigde hij met 6071 punten ook een Nederlands indoorrecord zevenkamp en werd Nederlands kampioen indoor op dit onderdeel. Daarnaast werd hij meerdere malen Nederlands kampioen verspringen.

Olympische Spelen
In 2004 deed Warners mee aan de Olympische Spelen van Athene. Met 8343 punten werd hij vijfde. Mede door deze prestatie werd hij door de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie uitgeroepen tot atleet van het jaar.

Daarnaast is Warners afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen als fiscaal jurist. Na zijn actieve carrière werd hij bestuurslid van de atletiekunie.

In zijn lezingen vertelt Warners over zijn ervaringen als topatleet en de raakvlakken met het bedrijfsleven. Wilt u Chiel Warners inhuren als spreker? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Chiel Warners boeken

Voor prijzen het inhuren van Chiel Warners kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Chiel Warners, sprekersburo Chiel Warners, boekingen Chiel Warners, boekingskantoor Chiel Warners, prijs Chiel Warners, Chiel Warners boeken, Chiel Warners huren, Chiel Warners inhuren, Chiel Warners kosten