036 848 11 21

Chazia Mourali boeken

Chazia Mourali werd bekend als de strenge presentatrice van het programma De Zwakste Schakel. Daarnaast heeft zij een academische achtergrond en jarenlange journalistieke ervaring. Door haar verleden als presentatrice van grote entertainmentprogramma’s weet zij als geen ander hoe zij als spreker of dagvoorzitter, van een bijeenkomst een sprankelende show kan maken.

Parijs
Mourali werd geboren in Parijs. Niet lang na haar geboorte verhuisde zij met haar Nederlandse moeder en een Tunesische vader naar Nederland. Hier ging zij na het gymnasium Frans studeren aan de Universiteit van Utrecht. Na haar studie ging zij als redacteur voor verschillende televisieprogramma’s werken.

Bij AT5 was Mourali voor het eerst voor de schermen te zien als nieuwslezeres. Vervolgens presenteerde zij programma’s voor de NCRV, Teleac en het Franse TV5 Monde.

De Zwakste Schakel
Hierna stapte zij over naar RTL4, waar zij bekend werd als de strenge quizmaster van De Zwakste Schakel. Ook presenteerde zij programma’s als de Achmea Kennisquiz, In je recht en De kat in de zak. Bovendien is Mourali actief als schrijfster en columniste.

Als spreker en dagvoorzitter weet Mourali constant de aandacht van het publiek vast te houden. Zij dringt door tot de kern van de zaak. Mourali is beschikbaar voor diverse soorten bijeenkomsten, van serieuze lezingen, tot een vrolijke prijsuitreiking of  een grappige bedrijfsquiz.

 

Wilt u Chazia Mourali inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Chazia Mourali boeken

Voor prijzen het inhuren van Chazia Mourali kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Chazia Mourali, sprekersburo Chazia Mourali, boekingen Chazia Mourali, boekingskantoor Chazia Mourali, prijs Chazia Mourali, Chazia Mourali boeken, Chazia Mourali huren, Chazia Mourali inhuren, Chazia Mourali kosten