036 848 11 21

Charlotte Labee boeken

Charlotte Labee is een model en presentatrice met een passie voor ondernemen. U kunt Charlotte Labee inhuren als spreker en dagvoorzitter. In haar lezingen heeft zij het over haar liefde voor presenteren en ondernemen en stimuleert en motiveert zij ondernemers.

Miss Universe
Labee begon haar carrière als model. Al op jonge leeftijd vloog zij de hele wereld over voor haar modellenwerk. In 2008 kreeg zij loon naar werken, toen zij werd verkozen tot Miss Universe Nederland. Datzelfde jaar begon zij ook als presentatrice bij Omroep Brabant.

Dit werk bleef niet onopgemerkt en al snel maakte zij de overstap naar RTL4 waar zij een lifestyleprogramma ging presenteren. Daarnaast lanceerde Labee diverse magazines die nationaal en internationaal succesvol waren en waarmee zij diverse prijzen in de wacht wist te slepen.

Lifestyle
Ook ging zij aan de slag als adviseur voor pr- en marketingcampagnes en in de loop der jaren specialiseerde zij zich als lifestyle-expert in de breedste zin van het woord.

In haar lezingen wil zij haar inspiratie en energie overbrengen op haar publiek. Zij is regelmatig actief als spreker en dagvoorzitter op congressen, seminars en bijeenkomsten.

Als spreker denkt zij graag mee met haar opdrachtgever en is zij in staat om een professionele prettige sfeer te scheppen. Op een vriendelijke en losse manier vertelt zij over lifestyle, presenteren en ondernemen. Wilt u Charlotte Labee boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Charlotte Labee boeken

Voor prijzen het inhuren van Charlotte Labee kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Charlotte Labee, sprekersburo Charlotte Labee, boekingen Charlotte Labee, boekingskantoor Charlotte Labee, prijs Charlotte Labee, Charlotte Labee boeken, Charlotte Labee huren, Charlotte Labee inhuren, Charlotte Labee kosten