036 848 11 21

Charles Groenhuijsen boeken

Charles Groenhuijsen is een journalist en presentator, die jarenlang correspondent was in de Verenigde Staten. Met zijn jarenlange staat van dienst is hij een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Als Amerika-kenner geeft hij regelmatig lezingen en bovendien is hij een kundig discussieleider.

Correspondent
Groenhuijsen werkte als algemeen verslaggever bij de NOS, voordat hij in 1986 naar de VS vertrok waar hij ging werken als Amerika-correspondent. Vervolgens keerde hij in 1989 terug en werkte als programmamaker en presentator. In 1996 keerde hij terug naar de Verenigde Staten en werd opnieuw correspondent. Naast de NOS werkte hij voor Vrij Nederland, Intermedair en NOVA. Tijdens zijn periode in de VS maakte hij verschillende verkiezingen en de aanslagen van 9/11 mee.

In 2005 stopte Groenhuijsen als correspondent in de VS. Na 23 jaar bij de NOS ging hij zich richten op het schrijven van boeken. Sinds 2013 is  Groenhuijsen een van de presentatoren van WNL op Zondag.

Onderscheidingen
Charles Groenhuijsen werd meerdere malen onderscheiden tijdens zijn loopbaan. Zo ontving hij in 1999 de Herman Wekker Prijs, een tweejaarlijkse onderscheiding die wordt uitgereikt aan een journalist in grote mate heeft bijgedragen aan informatie aan een of meerdere Engelstalige landen. Daarnaast werd Groenhuijsen in 2006 door kijkers van het NOS Journaal uitgeroepen tot beste correspondent.

Als kenner van de Verenigde Staten wordt Groenhuijsen veel gevraagd voor lezingen, congressen en seminars. Hij vertelt over zijn ervaringen en boeken en stelt een programma op maat samen.

Wilt u Charles Groenhuijsen inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Charles Groenhuijsen boeken

Voor prijzen het inhuren van Charles Groenhuijsen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Charles Groenhuijsen, sprekersburo Charles Groenhuijsen, boekingen Charles Groenhuijsen, boekingskantoor Charles Groenhuijsen, prijs Charles Groenhuijsen, Charles Groenhuijsen boeken, Charles Groenhuijsen huren, Charles Groenhuijsen inhuren, Charles Groenhuijsen kosten