036 848 11 21

Chantal Bles boeken

Chantal Bles heeft in korte tijd naam gemaakt als styliste van onder andere Nicolette van Dam, Quinty Trustfull en Edsilia Rombley. Daarnaast verzorgt zij de styling van beroemde glossy’s als Beau Monde en ook is zij styliste voor grote televisieprogramma’s als The Voice of Holland. U kunt Chantal Bles inhuren als spreker en voor projecten als modeshows, styling workshops en evenementen. In haar lezingen vertelt zij over fashion en styling.

Topstyliste
Bles wist zich in korte tijd te bewijzen als topstyliste en uit te groeien tot de vaste styliste van een groot aantal bekende Nederlanders. Daarnaast wordt zij ingezet voor fotoshoots, videoclips en feestavonden.

Televisie
Voor de populaire talentenjacht Popstars the rivals verzorgde zij de styling van Beau van Erven Dorens en de meidenband Raffish. Ook was zij als styliste betrokken bij programma’s als Nixfactor, Koffietijd en The Voice of Holland. Ook was zij styliste bij Ik hou van Holland.

Chantal Bles is daarnaast inzetbaar voor uiteenlopende projecten als modeshows, styling workshops en evenementen. Ook is zij te boeken als spreker. Zij verzorgt lezingen over fashion en styling.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Chantal Bles boeken

Voor prijzen het inhuren van Chantal Bles kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Chantal Bles, sprekersburo Chantal Bles, boekingen Chantal Bles, boekingskantoor Chantal Bles, prijs Chantal Bles, Chantal Bles boeken, Chantal Bles huren, Chantal Bles inhuren, Chantal Bles kosten