036 848 11 21

Céline Huijsmans boeken

Als veelzijdig presentatietalent koppelt Céline Huijsmans schoonheid aan intelligentie. Ondanks haar jonge leeftijd timmert zij al jarenlang aan de weg als presentatrice. Ook kunt u haar inhuren als spreker en dagvoorzitter en heeft zij ruime ervaring als discussieleider.

Talentenjacht
Huijsmans won toen zij nog op het gymnasium zat een talentenjacht van de zender V8. Als winnares mocht zij vervolgens Megafestatie tv presenteren. Het betekende voor Huijsmans de start van veelbelovende televisiecarrière.

Na het gymnasium studeerde Huijsmans vervolgens Liberal Arts & Sciences in Utrecht. Het presentatiewerk bleef echter lonken en zij deed een auditie bij SBS Games/Net5 en kon vervolgens meteen aan de slag als televisiepresentatrice. Bovendien presenteerde zij een prestigieuze Awardshow in Grand Hotel Krasnapolsky en was zij regelmatig discussieleider op seminars, congressen en bedrijfsevenementen.

Bovendien won Huijsmans de Axe Model Contest. Om haar carrière nog verder te helpen, bezocht zij verschillende acteert- en presentatieworkshops en studeerde zij tijdelijk in San Diego in de Verenigde Staten en het Spaanse Malaga.

In 2006 begon zij bovendien een master-opleiding Media en Journalistiek in Amsterdam, waar zij leerde programma-ideeën voor televisie te ontwikkelen. Ook maakte ze tijdens deze opleiding korte filmpjes en groepsdocumentaires.

Shownieuws
Tijdens haar studie werkte Huijsmans als voice-over en tekstschrijver. Ook speelde zij in diverse commercials. Tegenwoordig is Huijsmans te zien als presentatrice van SBS Shownieuws.

Ook kunt u haar inhuren als spreker, discussieleider en dagvoorzitter. Huijsmans is breed georiënteerd, reislustig en spreekt meerdere talen. Wilt u Céline Huijsman inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Céline Huijsmans boeken

Voor prijzen het inhuren van Céline Huijsmans kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Céline Huijsmans, sprekersburo Céline Huijsmans, boekingen Céline Huijsmans, boekingskantoor Céline Huijsmans, prijs Céline Huijsmans, Céline Huijsmans boeken, Céline Huijsmans huren, Céline Huijsmans inhuren, Céline Huijsmans kosten