036 848 11 21

Catherine Keyl boeken

Talkshow-host Catherine Keyl is een van de meest ervaren televisiemakers van Nederland. Zij presenteerde veel bekeken talkshows als Catherine, De 5 uur-show en MAX & Catherine. Bedrijven en organisaties die Catherine Keyl boeken als spreker, dagvoorzitter of interviewer kunnen profiteren  van deze schat aan ervaring. In meer dan duizend shows heeft zij tal van gasten geïnterviewd. Bovendien verzorgt zij motiverende lezingen over het ondernemerschap voor het bedrijfsleven. Daarnaast organiseert zij op het specifieke bedrijf, waardoor zij is ingehuurd, toegespitste talkshows.

Hier en nu
De journalistieke loopbaan van Keyl begon als verslaggever bij de NCRV. Voor het programma Hier en Nu maakte zij twaalf jaar lang reportages in binnen- en buitenland. Vervolgens presenteerde zij het programma Service Salon bij de AVRO.

Bij RTL was zij vervolgens te zien in De 5 uur-show, een van haar zeer succesvolle middagprogramma’s. In het programma Catherine, dat daarop volgde, behandelde zij alledaagse problemen die zij met ‘gewone’ mensen besprak.

MAX & Catherine
In 2002 ging Keyl voor de EO en de TROS werken. Voor de TROS maakte zij onder andere de reportageserie Catherine gaat verder, over diverse randgroepen als hooligans en junks. Bij de EO was zij onder andere te zien in Catherine zoekt God. Tussen 2005 en 2007 presenteerde zij bij Omroep MAX maar liefst 180 afleveringen van de middagshow MAX & Catherine.

Met haar ruime ervaring wordt Keyl tevens veel ingehuurd als spreker en dagvoorzitter. Zij is bij uitstek in staat om congressen en symposia op deskundige wijze te leiden en geeft bovendien boeiende lezingen voor het bedrijfsleven. Wilt u Catherine Keyl inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Catherine Keyl boeken

Voor prijzen het inhuren van Catherine Keyl kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Catherine Keyl, sprekersburo Catherine Keyl, boekingen Catherine Keyl, boekingskantoor Catherine Keyl, prijs Catherine Keyl, Catherine Keyl boeken, Catherine Keyl huren, Catherine Keyl inhuren, Catherine Keyl kosten