036 848 11 21

Caroline Tensen boeken

Al jarenlang is Caroline Tensen een van de meest geliefde verschijningen op de Nederlandse televisie. Zij presenteert populaire programma’s als Een tegen honderd en is daarnaast in te huren als presentatrice voor evenementen.

Veronica
Tensen kwam in aanraking met de mediawereld doordat zij tijdens haar middelbareschooltijd lid was van het Veronica-promotieteam. Vervolgens werd zij productieassistente bij Veronica Radio. Hierna was zij bij Radio 2 en 3 verantwoordelijk voor de regie.

Toen Tensen omroepster werd bij Veronica en RTL-Véronique werd ook haar prestatietalent ontdekt en de jaren daarna presenteerde zij populaire programma’s als Hits uit Holland, Fashion en Brommer en Motor.

In 1989 stapte Tensen over naar RTL4 waar zij samen met Ron Brandsteder en André van Duin Wie ben ik? ging presenteren. Ook was zij samen met Rolf Wouters te zien in Liefde op het eerste gezicht. Ook presenteerde Tensen programma’s als Het spijt me, Hitbingo en Dat Staat je goed.

Een tegen honderd
Vervolgens stapte Tensen in 1999 over naar de TROS waar zij programma’s als Postcode Loterij Live en Een tegen honderd ging presenteren. Hierna was zij enige tijd te zien bij Talpa en RTL4 om vervolgens voor de NCRV opnieuw het programma Een tegen honderd te gaan presenteren. Daarnaast is zij te zien in programma’s als DNA onbekend en Babyboom. Verder treedt Tensen op als ambassadeur van de Nationale Postcode Loterij en Orange Babies.

Wilt u Caroline Tensen inhuren als presentatrice voor uw evenement? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Caroline Tensen boeken

Voor prijzen het inhuren van Caroline Tensen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Caroline Tensen, sprekersburo Caroline Tensen, boekingen Caroline Tensen, boekingskantoor Caroline Tensen, prijs Caroline Tensen, Caroline Tensen boeken, Caroline Tensen huren, Caroline Tensen inhuren, Caroline Tensen kosten