036 848 11 21

Carlos Lens boeken

Carlos Lens is een bekende personal trainer die diverse sterren adviseerde en duizenden Nederlanders door middel van zijn video’s kennis liet maken met Tae Bo. Ook was hij op televisie te bewonderen. U kunt Carlos Lens inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Tae Bo
Lens rondde in 1996 zijn sportopleiding af en vertrok vervolgens naar Florida om hier Aerobicslessen voor diverse sportcentra te verzorgen. Vervolgens keerde hij terug naar Nederland en was hier verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe fitnessrage Tae Bo. Deze nieuwe vorm van training groeide uit tot een ware hype en Lens gaf workshops aan honderden collega-instructeurs. Ook bracht hij een video uit, die tot op de dag van vandaag een van de best verkochte fitnessvideo’s van Nederland is.

Ook was Lens te bewonderen op televisie in programma’s als Big Diet en De Gouden Kooi, waarin hij de deelnemers begeleidde op sportief vlak. Ook was hij dagelijks te bewonderen in het Net5-programma Move That Body.

Personal trainer
Als personal trainer adviseerde hij bekende Nederlanders als Linda de Mol, Anouk en Chantal Janzen. Ook heeft hij het unieke totaalprogramma Carlos Personal Perfection Program ontwikkeld, waarin hij een fitnessprogramma met voedingsadvies combineert.

Sinds 2013 werkt Lens bovendien samen met Spa Zuiver. Met Personal Gym Zuiver by Carlos Lens wordt gewerkt vanuit drie visies, namelijk de juiste training rust en voeding. Daarbij wordt voor elke klant een persoonlijk traject opgesteld om de doelen te bereiken. De formule is gebaseerd op personal training, maar kan ook in kleine groepjes worden uitgevoerd, waardoor deze toegankelijker is voor het grote publiek.

Wilt u gebruikmaken van de expertise van Carlos Lens en hem inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Carlos Lens boeken

Voor prijzen het inhuren van Carlos Lens kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Carlos Lens, sprekersburo Carlos Lens, boekingen Carlos Lens, boekingskantoor Carlos Lens, prijs Carlos Lens, Carlos Lens boeken, Carlos Lens huren, Carlos Lens inhuren, Carlos Lens kosten