036 848 11 21

Carlo Boszhard boeken

De olijke presentator Carlo Boszhard is bekend van het jeugdprogramma Telekids en zijn hilarische imitaties van bekende Nederlanders in De TV Kantine. Bedrijven en organisaties kunnen presentator en imitatietalent Carlo Boszhard inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Telekids
De televisiecarrière van Boszhard begon met een rollen als figurant in de Ep Oorklep Show en Verona. In 1989 ging hij bij de AVRO aan de slag als presentator van het televisieprogramma Pauze TV. Twee jaar later stapte hij over naar RTL4, waar hij werd toegevoegd aan het programma Telekids, dat al door Irene Moors werd gepresenteerd. Moors en Boszhard bleken een gouden combinatie en het programma groeide uit tot een van de populairste kindershows van de Nederlandse televisie. In totaal was Telekids tien jaar te bewonderen en Moors en Boszhard produceerden enkele cd’s en vier kinderfilms rond Telekids.

Na Telekids gingen Boszhard en Moors het succesvolle zondagmiddagprogramma Life and Cooking presenteren. Dit programma werd opgevolgd door Life 4 You.

Ook was Boszhard, samen met Moors, de drijvende kracht achter het RTL4-programma De TV Kantine, waarin zij bekende Nederlanders met persiflages op de hak nemen. In 2010 won het programma de Gouden Televizier-Ring.

Musicals
Verder was Boszhard actief als stemacteur in de Nederlandstalige versie van animatiefilms als Mulan, Ice Age en Shrek. Ook bracht Boszhard een Nederlandse versie van de Engelse comedyserie Come Fly With Me op de buis. Tevens schitterde hij in musicals als Saturday Night Fever, Beauty and the Beast en Les Misérables.

Wilt u Carlo Boszhard boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie of boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Carlo Boszhard boeken

Voor prijzen het inhuren van Carlo Boszhard kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Carlo Boszhard, sprekersburo Carlo Boszhard, boekingen Carlo Boszhard, boekingskantoor Carlo Boszhard, prijs Carlo Boszhard, Carlo Boszhard boeken, Carlo Boszhard huren, Carlo Boszhard inhuren, Carlo Boszhard kosten